Sabtu, 9 Disember 2017

Siapa Blogger Ana Suhana?

Siapa Blogger Ana Suhana?  | Hahh?? Siapa pula blogger Ana Suhana ni? Siapa kenal angkat mouse!! Sebelum ni Mimi cerita pasal kak Linda,  kak SA dan kak Ita. Kali ni Mimi nak cerita pasal Ana Suhana pula. 


Ana Suhana ni Mimi kenal pun sebab blogwalking dan sama sama join group AFB. Mimi belum pwrnah jumpa Ana face to face lagi. Tapi walaupun tak pernah bersua muka,  Ana seorang yang peramah tau. Boleh bergurau macam dah kenal lama. 

Ana ni merupakan seorang ibu,  seorang isteri dan full time blogger tau. Mempunyai seorang anak lelaki yang comel,  Syafi 3 tahun dan seorang suami yang supportive. Ana juga seorang pemegang Ijazah Perakaunan tau. Hahhh,  jangan main dengan Ana bab bab angka ni ya. Yang best kalau korang baca blog Ana mesti dia akan share juadah yang best best. Dan lagi seronok bila minat tu disokong oleh suami. Bila tengok instagram Ana,  jealous tau. Dah lah gambar cantik pastu share gambar makanan yang buat air  meleleh je. Kejam tak kejam kan. Hahaha.. Tapi Ana tak lah kejam pun. Baik hati orangnya tau. 


Blog Ana bukan saja kongsi mengenai review produk, tau,  dia juga ada kongsi review mengenai hotel yang dikunjungi dan info info yang bermanfaat. Tapi rasanya entry Ana banyak cerita pasal makanan tau. Kecik beso kecik beso mata bila baca entry makanan Ana. Jealous tau! 

Ana ni muda setahun dari Mimi tau. Kitorang kategori muda lagi okey, hot mummy dan gorgeous gitu. Hahaha..Muntah hijau orang baca. Mimi harap sangat lepas ni, ada rezeki Mimi jumpa Ana dekat mana mana event. Memang nak jumpa sangat tau kawan kawan blogger ni. Mesti happening. 

Korang yang belum kenal Ana dan nak kenal dia dengan lebih rapat boleh singgah blog dan socmed Ana. 

5 ulasan:

  1. Hi mimi.. Baru akak tahu siapa ana suhana. salam kenal jugak

    BalasPadam
  2. Ana memang seorang yang peramah dan cepat mesra..

    BalasPadam
  3. Suka bc blog ana sbb die slalu jln2 & jjcm

    BalasPadam
  4. suka baca blog ana. best. macam-macam ada.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suka baca blog ana sebab banyak pi travel pas tu banyak JJCM...hehehe

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.