Jubah Plain Nisa Murah dan Selesa

Jubah Plain Nisa | Sekarang ini ramai yang selesa memilih pakaian kasual seperti jubah untuk dipakai ke mana mana majlis seperti kenduri kahwin, jamuan makan malam dan sebagainya. Ada juga yang pakai ketika ingin bersiar siar. Mimi sendiri ada banyak koleksi jubah plain dan bercorak. Selesa dipakai bila ingin pergi mana mana. Jubah plain Nisa murah san selesa tau korang. Tak rugi korang grab tau. Memang murah. Selesa pun selesa.

Jubah Plain Nisa Murah dan Selesa

Jubah plain Nisa ini merupakan keluaran Dhimmar Official. Maklumat jubah plain Nisa ada lah seperti berikut :

D'HIMMAR OFFICIAL:
🍀 JUBAH NISA 🍀

📌Harga runcit: RM55sm/RM60ss
Termasuk pos

📌Harga borong : RM48sm/RM50ss
Termasuk pos (Minimum 12helai)

📌Material : Koshibo
📌Ciri2 : 
- Tangan bergetah untuk memudahkan wudhu
- Poket disebelah kanan
- Leher baju kurung dgn cangkuk kecil
- Kain selesa, sejuk dan tidak melekap

📌 Size : XS - 5XL

Jubah Plain, Jubah Murah







Macam macam warna yang ada tau. Rambang mata tengok. Material jubah plain ni memang selesa sangat sangat. Masa preggy memang Mimi pakai jubah plain ni. Selesa dan senang gerak. Bila pakai jubah ni ramai tak perasan Mimi preggy kan Adhwa dulu sebab jubah ni berpotongan A cut. So memang tak nampak sangat bentuk perut atau badan. 

Yang berminat nak dapatkan jubah plain Nisa dan ingin tahu lebih lanjut boleh whatsapp Mimi di no 011-1310 3011. 

3 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.