Mimi Azirah
Showing posts with the label Jubah PlainShow All
Jubah Plain Nisa Murah dan Selesa
Pin it

Jubah Plain Nisa | Sekarang ini ramai yang selesa memilih pakaian kasual seperti jubah untuk dipakai ke mana mana majlis seperti kenduri kahwin, jamuan makan malam dan sebagainya. Ada juga yang pakai ketika ingin bersiar siar. Mimi sendiri ada banyak koleksi jubah plain dan bercorak. Selesa dipak…

More>>
Jubah Dania (Ibu) Damia (Kanak-kanak) : Jubah Sedondon Ibu dan Anak
Pin it

Assalamualaikum... [Update terkini] Jubah sedondon ibu dan anak.Koleksi teebaru dari Nuri...Jom cuci cuci mata tengok koleksi jubah yang ada...Nampak sedondon dengan anak time raya nanti... Bukan saja boleh dipakai time raya saja tau korang. Pergi berjimba jimba ke pergi kenduri ke pun boleh nam…

More>>
Jubah Plain Kanak Kanak yang Murah Sedondon dengan Jubah Ibu
Pin it

Assalamualaikum... Nak cari jubah plain yang sejuk, berat, mudah digosok, tak melekap di badan untuk anak anak? Nak sedondon dengan anak anak perempuan Raya nanti? Kali ni Jubah Nur Kaseh untuk kanak kanak ada dijual. Boleh rujuk gambar gambar di bawah warna yang available untuk kana…

More>>
Tips Kelihatan Kurus Walaupun Mengandung
Pin it

Assalamualaikum... Mimi nak share dengan kawan kawan tips yang Mimi baca dari facebook tadi. Bila baca dapat pula idea. Tapi perlu diingatkan setiap entry yang isinya kita dapat dari sumber lain perlu dikreditkan supaya empunya artikel tak kecil hati... Tips kelihatan kurus walaupun mengandung 1…

More>>
Update : Jubah Plain Nuri Yang Murah, Selesa dan Berkualiti
Pin it

Assalamualaikum.... Jom cuci cuci mata tengok jubah plain yang murah dan selesa ni. Ni antara jubah jubah yang di restok kerana mendapat sambutan.. Material : Koshibo Harga : RM55 sem / RM60 ss Ukuran jubah seperti jadual di bawah : Alhamdulillah bila update entry pasal juba…

More>>
Jubah Plain Nursing Maryam Sesuai Untuk Ibu Ibu Menyusukan Anak
Pin it

Assalamualaikum.. Hari ni Mimi nak share mengenai Jubah Plain  sesuai untuk ibu ibu yang menyusukan anak...Sebab jubah nih ada zip di bahagian dada..Material jubah ni jenis koshibo. Sejuk, selesa dan melekap bila pakai. Jubah ni bukan untuk ibu ibu menyusukan anak saja tau kawan kawan …

More>>