Mimi Azirah
Minumlah Semasa Anda berbelanja!
Pin it

Anda lebih baik berhati-hati, anda lebih baik tidak menangis, kereana ada banyak beli belah yang anda perlu lakukan! Kesesakan jalan raya dan saat akhir membeli belah adalah begitu gila sekarang. Bah kan ia menjadi lebih gila. Adakah kaki anda terasa sakit dan berasa anda tersekat di dalam…

More>>
Makan Makan di Satay Station Batu 4 Port Dickson
Pin it

Makan Makan di Satay Station Batu 4 Port Dickson | Minggu lepas Mimi dan suami balik kampung kat Telok Kemang sekejap. Nak hantar duit belanja untuk mama dan ayah. Balik tu,  suami ajak singgah makan makan di Satay Station Batu 4 Port Dickson . MAKAN MAKAN DI SATAY STATION BATU 4 PORT DICKSON …

More>>
Kasut Ijmal Tulip Membantu Atasi Masalah Sakit Kaki dan Lutut
Pin it

Kasut Ijmal Tulip Membantu Atasi Masalah Sakit Kaki dan Lutut  | Sejak ada masalah dengan lutut, Mimi memang tidak boleh pakai kasut yang jenis bertumit tinggi. Atas nasihat doktor pakar ortopedik, Mimi hanya boleh pakai kasut jenis flat shoes  saja tau. Agak susah nak cari kasut yang sesuai keran…

More>>
Giselle Yeong Sambut Hari Lahir Di Rumah Pertubuhan Kebajikan Kanak Kanak Seremban
Pin it

Giselle Yeong Sambut Hari Lahir di Rumah Pertubuhan Kebajikan Kanak Kanak Seremban | Setiap orang pasti akan sambut hari lahir setahun sekali. Tidak kira sama ada sambutan hari lahir yang diadakan meriah atau secara sederhana. Baru baru ini Mimi berpeluang hadir sama ke majlis Giselle Yeong sambu…

More>>
Lazada Online Revolution Blogger Contest
Pin it

Lazada Online Revolution Blogger Contest l Semua orang tahu mengenai Lazada Malaysia terutama sekali mereka yang kaki shopping online. Lazada Malaysia merupakan platform shopping online nombor satu di Selatan Asia. Lazada Malaysia juga kerap memberi tawaran dan diskaun ke atas produk yang menjad…

More>>
Blogger Adda a.k.a Mamapipie Yang Mimi Kenali
Pin it

Blogger Adda a.k.a Mamapipie Yang Mimi Kenali | Sesi bercerita mengenai blogger diteruskan.  Kali ni Mimi nak cerita dengan korang mengenai blogger Adda a.k.a  yang Mimi Kenali.  Blogger Adda a.k.a Mamapipie Yang Mimi Kenali Blogger kak Adda a.k.a Mamapipie Mimi kenal blogger Ad…

More>>