Mimi Azirah
Sotong Sumbat Pedas Masam Manis
Pin it

Selalunya kalau masak sotong mesti sotong masak kicap, sambal sotong, tom yam, masak lemak cili padi.. Semalam ubah selera pula..Buat sotong sumbat...Memang mabeles les les lah rasanya... Tengok gambar macam telur rebus masak sambal pun ada...Hakikatnya sotong sumbat yang bila dimasak nampak…

More>>
Handsock Pretty Zahra yang selesa
Pin it

Assalamualaikum... Rindu betul dengan blog pink saya nih...Dah dua hari dibiar bersawang..huhuhu...Nampak sangat busy..hehehe... Okeylah tak mahu cot cet cot cet panjang sangat...Kali nih saya nak review handsock yang selesa dan tidak ikut bentuk lengan... Macam saya memang pakai hands…

More>>
Testimoni Nurraysa Beauty Skincare
Pin it

STICKY POST 24 HOURS SPONSORED POST Assalamualaikum... Sebelum nih saya dah pernah share dengan korang serba sedikit pasal produk Nurraysa Beauty Skincare yang 100% bahan semulajadi dan ada kelulusan KKM ...Alhamdulillah saya terpilih untuk mencuba keberkesanan produk Nurraysa. TERIM…

More>>
Nurraysa Beauty Skincare Rahsia Kulit Wajah Cantik Sihat Berseri
Pin it

STICKY POST 24 HOURS SPONSORED POST Assalamualaikum... Hari nih saya nak review produk yang semakin menjadi sebutan dan rebutan ramai..Pasti korang nak tahu produk tuh kan?Pernah dengar Nurraysa Beauty Skincare tak??Tak pernah??Okeylah saya akan cerita secara details satu persatu ber…

More>>
Resipi Telur Dadar Udang
Pin it

Assalamualaikum.... Lama tak share resipi kat blog...Semendang sibuk kan...Blog pun bersawang...Saja nak ternak sawang kat blog hahaha.. Okeylah tak nak bebel panjang panjang kang merapu meraban...Semalam punya cerita masak untuk makan malam..Simple aje..Sambal sardin, tekur dadar dan sayu…

More>>
Pisang Goreng Cheese
Pin it

Assalamualaikum... Nak belanja korang jauh....So belanja tengok gambar ajelah... Macam manalah nak turunkan berat badan kalau tak boleh kawal nafsu makan..huhuhu

More>>