Mimi Azirah
Aura White Beauty Pure L-Glutathione + Hydrolyzed Collagen 900000mg
Pin it

Assalamualaikum.... Alhamdulillah sekarang saya nih melangkah setapak lagi untuk terus maju dalam hidup...Sekarang saya cuba belajar setapak demi setapak dalam bidang perniagaan. Saya mula dari bawah. Saya sekarang jadi agen dropship ...Agen dropship untuk produk Aura White dan Figure Up....Seba…

More>>
Wordless Wednesday #21 - My books
Pin it

More>>
I Believe In Love - Mirror Mirror Soundtrack
Pin it

Siapa pernah tengok filem Mirror Mirror....Best kan...Saya suka part lagu nih...Ala ala Bollywood....Nak tanya la sesiapa ada full movie Mirror Mirror tak???Nak download mana erk?YouTube takde pun...

More>>
Puding Roti
Pin it

Assalamualaikum.... Malam tadi sempat juga saya buat puding roti...Tapi saiz kecik saya buat.. Cukup untuk saya dan anak anak...Kali nih resipi puding roti lain sikit daripada puding roti yang saya buat. Cara cara nak buat phn senang. Mula mula sapu mentega atau marjerin kat loyang. Pastu sapukan…

More>>

Petang tadi saya ada pos entry pasal kami tiga beradik...Saya terima komen daripada blogger Coklateyes....Dia suka kaler baju yang saya pakai. Dia tanya saya beli atau buat? So saya jawab kat entry nih...Untuk pengetahuan Innanie, baju yang pakai tuh akak beli thru online...Setakat nih akak dah ad…

More>>
Auni demam dan infection mata
Pin it

Hari nih saya EL. Bukan sebab saya tak sihat tapi Auni yang tak sihat. Since semalam badan dia dah panas..Tapi kali nih dia demam lain sikit. Mata dia kena infection. So, mata dia semendang aje keluar taik mata. Risau lah saya sebab tak pernah jadi macam nih kat Aina atau Auni. Puas jugak duk fikir…

More>>