Gigi Bersih dan Putih dengan Whitekish Magic Charcoal

Gigi Bersih dan Putih dengan Whitekish Magic Charcoal

Gigi Bersih dan Putih dengan Whitekish Magic Charcoal | Hai semua! Gigi!!!? Cerita pasal gigi, semua orang mengidamkan gigi yang bersih dan cantik. Betul tak? Tapi kadang kala kita tak boleh lari dari masalah gigi seperti gigi kuning, karang gigi dan sebagainya. 

Selalu kita dengar orang cakap gigi kuning sebab hisap rokok atau malas gosok gigi. Sebenarnya bukan itu sahaja penyebab gigi kuning tau korang. Makanan dan minuman juga punca gigi kuning. 

Selain daripada itu, kalau malas nak gosok gigi jangan terkejut kalau gigi ditumbuhi dengan karang gigi. Semua ini boleh menyebabkan punca mulut dan nafas berbau. 

Bila timbul masalah masalah ini, apa yang perlu dibuat? Mestilah nak rawat masalah gigi kan. Siapa tak nak gigi yang putih, bersih, bebas dari karang gigi dan sebagainya. 

Tak perlu buat rawatan yang mahal semata mata untuk memiliki gigi yang bersih dan sihat. Tahukah korang produk Whitekish Magic Charcoal boleh bantu korang mengatasi masalah ini dengan harga yang mampu milik. 

GIGI BERSIH DAN PUTIH DALAM MASA 7 HARI DENGAN WHITEKISH MAGIC CHARCOAL



Tahukah korang Whitekish Magic Charcoal merupakan serbuk arang atau activated charcoal yang dihasilkan dari bahan semulajadi iaitu arang tempurung kelapa. Ia dapat membantu membersihkan gigi dan mengatasi masalah bau mulut dengan menyerap bakteria dan juga "food chemical". 

Bila Whitekiah Magic Charcoal ini digunakan dengan cara penggunaan yang betul dalam masa 7 hari akan dapat kesan gigi bersih dan putih. 

MANFAAT WHITEKISH MAGIC CHARCOAL

Sebelum guna sesuatu produk, mesti kita nak tahu apa manfaat produk tersebut. Antara manfaat Whitekish Magic Charcoal ialah :


🌸membantu membersihkan gigi⁣

🌸membantu memutihkan gigi

🌸membantu menghilangkan masalah nafas berbau⁣

🌸membantu mengatasi masalah karang gigi⁣ dan tartar gigi

Cara penggunaannya sangat mudah tau korang. Hanya ikut langlah langkah seperti gambar di bawah. 


Untuk pengetahuan korang produk Whitekish Magic Charcoal ini telah mendapat pengiktirafan daripada KKM dan ia selamat digunakan. Kesannya boleh dilihat seawal seminggu jika mengikut cara penggunaan dengan betul. 



Kandungan satu bekas Whitekish Magic Charcoal ini ialah 10gm. Produk ini diproses menggunakan teknologi daripada Jepun. 

Untuk pembelian dan ⁣info lanjut boleh klik website dan contact number dibawah:-⁣

Website : WHITEKISH.COM⁣

📱: 0178898878⁣ (call/SMS/wasap)


#Whitekish #WhitekishJm #Jamumall #WhitekishFeedback

4 Comments

  1. Wahh... Wahh... Makin berseri-seri senyuman cik mimi kita ye

    ReplyDelete
  2. wahh best.. teringin gak nak putihkan gigi akak ni

    ReplyDelete
  3. senyuman pasti lebih menawan :)

    ReplyDelete
  4. ala.. terigin nak cuba.. gigi akak ni dah tak tau dah jadi color apa haha

    ReplyDelete

❤️Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen❤️
💜In shaa Allah kunjungan anda akan dibalas💜

Lots of 💖
Mimie