Most Recent

Sunday, February 23, 2020

Rahsia Puteri Feminine Wash Melindungi, Memulihkan dan Menyegarkan

Rahsia Puteri Feminine Wash Melindungi, Memulihkan dan Menyegarkan | Mimi percaya kaum Hawa amat menitikberatkan kebersihan dan kecantikan diri. Luaran mahupun dalaman. Dari hujung rambut sampai hujung kaki, setiap inci ada penjagaan khas. 

Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash

Salah satu aset yang kita sebagai kaum Hawa titikberatkan ialah kebersihan bahagian intim. Selesa ke kita kalau bahagian intim kita tak bersih, berbau dan gatal gatal? 

Kena jaga betul betul kalau tak memang macam macam akan timbul. Melecet lah, gatal gatal lah. Buat kita tak rasa selesa kan. 

Untuk bahagian intim, sangat penting kita cuci dan lap bersih bersih supaya kita selesa sepanjang masa. Mimi sendiri memang cuci bersih bersih dengan air dan lap hingga kering.

Tapi untuk penjagaan yang lebih Mimi gunakan feminine wash untuk pastikan bahagian intim lebih bersih dan sentiasa wangi.

Feminine wash yang Mimi gunakan ialah RAHSIA PUTERI FEMININE WASH MELINDUNGI, MEMULIHKAN DAN MENYEGARKAN untuk penjagaan bahagian intim.

Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash

Apa istimewanya Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash ni? Ia adalah formulasi semula jadi dengan ekstrak campuran herba di mana ia direka khas untuk membersihkan bahagian intim.

Kebaikan Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash ialah :

🌸Mengetatkan dinding faraj
🌸Meningkatkan kelembapan faraj
🌸Mengurangkan keputihan
🌸Bersifat anti radang
🌸Menyahkan bau yang kurang enak
🌸Melindungi,  memulihkan dan menyegarkan 

Ia juga sesuai untuk kegunaan harian bagi memastikan kebersihan dan kesegaran faraj.

Ia bertindak melindungi, memulih dan menyegarkan bahagian intim.

❤️Melindungi

- Melindungi dari jangkitan dan kerengsaan faraj
- Mencegah bau yang kurang menyenangkan
- Mengurangkan keputihan

❤️ Memulihkan

- Menganjalkan kulit secara semula jadi

❤️ Menyegarkan

- Mengurangkan kekeringan faraj untuk memastikan kebersihan dan kesegaran faraj



Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash diperkaya dengan ekstrak semula jadi iaitu :

🌸 Pueraria Mirifica (Lobata)
🌸 Labisia Pumila (Kacip Fatimah)
🌸 Quercus Infectoria (Manjakani)
🌸 Piper Betle (Daun Sirih)
🌸 Allium Sativum (Bawang Putih)



Macam mana nak guna Rahsia Puteri Feminine Wash?

1) Basahkan bahagian intim dengan air
2) Picit sedikit Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash  pada tapak tangan.
3) Basuh bahagian intim dengan lembut. Biarkan 30 saat sebelum membilas.

Pendapat Mimi selepas menggunakan Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash 



Selepas Mimi menggunakan Rahsia Puteri Feminine Wash ni memang rasa segar dan wangi sepanjang masa. 

Warna pink Feminine Wash tu buat Mimi jatuh suka ditambah pula dengan baunya yang wangi dan lembut saja.



Nak nak sekarang ni Mimi dalam tempoh berpantang, jadi keadaan jadi agak tidak selesa. Bila guna Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash ni, memang rasa selesa dan segar.

Feminine wash ni Mimi guna setiap kali waktu mandi. Rasa gian pula nak guna. Rasa tak lengkap kalau tak guna.




Yang penting Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash ni selamat digunakan dan produk ini telah mendapat liputan di rancangan Mingguan Wanita @ Astro Prima. Korang boleh tonton video di bawah.


Eh, selain feminine wash, ada juga tuala wanita Lavender tau. Nak tahu lanjut mengenai tuala wanita Lavender boleh tonton video di bawah.


Berapa harga Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash ni? Harga Rahsia Puteri Feminine Wash seperti berikut :

30ml : RM15
100ml : RM43
100ml + 30ml : RM50

Untuk peluang perniagaan Puteripreneur, boleh hubungi Y.S.P Industries (M) Sdn Bhd di +60124954288

Makluman lanjut mengenai Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash boleh layari :


Facebook : Pro Care

Instagram : @procaremy

20 comments:

  1. wah..menarik. dah lama try guna feminine wash ni.

    ReplyDelete
  2. Ooo bagus gak ni, nanti nak cuba, sebabnya tak pernah tukar lain lagi selain yang satu tu...nanti nak try cari..thanks infonya Mimi..

    ReplyDelete
  3. Good review on Puteri Feminine Wash. I see this product has good ingredients too. Thank you for sharing your review.

    ReplyDelete
  4. Rasa segar je kalau dapat feminine wash ni. Mendapat liputan juga produk ni....wahhh

    ReplyDelete
  5. biasanya, cuci dengan air bersih saje pun dah memadai kan...tapi bagi mereka yang nak rasa lebih yakin, boleh lah cuba Rahsia Puteri Feminine Wash ni..

    ReplyDelete
  6. Huda pun baru jer cuba produk feminin wash ni, best la lepas guna. Bau pun wangi.

    ReplyDelete
  7. Produk macam ni saya rasa bagus juga untuk wanita gunakan. Apatah lagi boleh mengurangkan keputihan dan menyahkan bau. Dah tu harga pun mampu milik. Memang berbaloi sebab bahan pun organik kan... - Blog Sofinahlamudindotcom

    ReplyDelete
  8. Looks like a good product. I want to try this too.

    ReplyDelete
  9. Kalau bab penjagaan miss v, memng kene jaga elok ye..biasa memng pakai pencuci khas dia..bahan dalam ni macambest..mesti wangi

    ReplyDelete
  10. good review. cumanya kena juga pastikan bahan dyang digunakan adalah selamat untuk diri kita short and long term.

    ReplyDelete
  11. Penjagaan miss v tu mmg penting..blh la nanti try yg jenama ni pulak

    ReplyDelete
  12. Brand baru kan ni. First time dengar tapi tengok rumusannya mmg terbaik

    ReplyDelete
  13. Nampak macam menarik je feminin wash ni kak.. Boleh la nanti try kalau stok yang Dekat Umah ni habis.

    ReplyDelete
  14. Kandungan dalam produk ni bgus sgt dan mmg ssuai utk produk feminine wash. Boleh la try tukar yg ni nti

    ReplyDelete
  15. cantiknya warna liquid dia, sesuai dengan perempuan. Mostly ramai yang suka warna pink. Harga pun murah

    ReplyDelete
  16. Setiap wanita perlu ada feminin wash di dalam bilik air cuna jenama ni sis blm cuba...

    ReplyDelete
  17. waa nampak murni je pacakaging dia. tapi akak x berani pakai sebab selalu allergy dgn geminine wash

    ReplyDelete
  18. omg babe i bru je tgh nk cari feminine wash kt watsons. thanks for the intro!

    ReplyDelete
  19. Sukar nak jumpa pembersih wanita yang sesuai untuk Qiss. Dengan jenis kulit sensitif ni. Nanti Qiss cuba yang ni pula.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.