Fenty Beauty By Rihanna Hadiah Top Komentator Blog www.mamapipie.com

Fenty Beauty By Rihanna Hadiah Top Komentator Blog www.mamapipie.com

Assalamualaikum. Hai semua! Alhamdulillah rezeki di hari Isnin. Masa on the way balik dari sekolah anak anak dapat panggilan telefon dari poslaju. Katanya ada barang. Tertanya tanya juga barang apa. Sebab rasanya tak ada beli barang pun. Assume dapat barang review kot.

Sampai rumah, nampak bungkusan ada pada bekas besi kat pagar. Tengok alamat penghantar tak familiar. Tertanya tanya juga siapa yang hantar barang. Misteri sangat.

Fenty Beauty By Rihanna


Masuk dalam rumah terus buka bungkusan. Sekali tengok eh cantik kotak. Eh eh dapat mekap. Siapalah yang baik hati bagi set mekap 7 in 1 ni kan. Sekali dapat nota kecil warna merah. Lahhh dari blogger kak Adda dari blog www.mamapipie.com. Rupanya ni hadiah top komentator bulan Dis 2019 blog kak Adda. Serius Mimi lupa pasal ni.

Fenty Beauty By Rihanna

Fenty Beauty By Rihanna

Alhamdulillah dapat set mekap FENTY BEAUTY BY RIHANNA HADIAH TOP KOMENTATOR BLOG WWW.MAMAPIPIE.COM yang cantik sangat. Colourful gitu packagingnya. Eh rasa sayang pulak nak guna. Warna lipstick pun cantik. Mimi memang suka warna warna earth ni.

Set mekap colourful Fenty Beauty By Rihanna


Ada 7 mekap kesemuanya tau. Ada maskara, eyeliner, lipstick, lipgloss, eyebrow dan lip liner. Memang complete set. Suka sangat. Terima kasih kak Adda untuk hadiah yang awesome sangat ni. Kaki mekap memang sukalah dapat hadiah macam ni kan kan... 

24 Comments

  1. Wahhh... Tahniah Mimie.. Semoga terus rajin lagi tinggalkan komen di setiap blog

    ReplyDelete
  2. wahhh bestlah..tahniah..kaler lipstik dia tu lawa..sis suka

    ReplyDelete
  3. tahniah mimi, akak pun sampai semalam jugak... tengok dah tapi lum try lagi heheh sayang lak nk guna kan

    ReplyDelete
  4. Cantiknya packaging dia. Sungguh sayang nak guna kan. Tahniah mimi.

    ReplyDelete
  5. Cantiknyaaa.. Ala2 color apa tu org sebut.. Berkenan pula tengoknya

    ReplyDelete
  6. Tahniah Mimi.. cantik sangat kan..

    ReplyDelete
  7. wah hadiah dia best betul.. Set makeup tu.. Tahniah.. Dulu rajin komen2 ni.. Sekrg aduh sibuk sangat

    ReplyDelete
  8. Tahniah Mimie... bestnye hadiah tu terbaiklah!

    ReplyDelete
  9. Tahniah k.mimi.. Wah seronok dpt lipstick baru. Hehe.. Fenty beauty tu...

    ReplyDelete
  10. Tahniah jadi pengomen tegar!

    ReplyDelete
  11. wowww bertuahnya. Cantik packaging dia. Tahniah ya

    ReplyDelete
  12. waalaikumussalam. alhamdulillah tahniah. kami tumpang berbangga ^_^

    ReplyDelete
  13. wahhh cantik2nya barang makeup kak mimi dapat tu tahniah kak

    ReplyDelete
  14. Tahniahhh. Comel betul packaging dia. Rasa syg nak guna lak

    ReplyDelete
  15. tahniah mimie. yea, kalau akak yg dapat ni memang meloncat-loncat. barang mekap, my favourite.

    ReplyDelete
  16. Menariknya packaging dia. Tahniah!

    ReplyDelete
  17. tahniah! jika rajin berusaha pasti ada hasilnya.

    ReplyDelete
  18. tahniah mimie.. tq sellau singgah blog akak. hadiah awesome utk kesayangan makak hihi.. alamat muar ke.. adik akak yg tlg pos hihi

    ReplyDelete
  19. Wow tahniah! best tau set makeup fenty beauty tu, sis pun suka

    ReplyDelete
  20. Tahniah..bestnya dapat hadiah best macam tu ha....akak suka

    ReplyDelete
  21. Bestnya kak.. Dah lama tak nampak blogger buat hadiah top komentar macam dulu dulu..

    ReplyDelete

❤️Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen❤️
💜In shaa Allah kunjungan anda akan dibalas💜

Lots of 💖
Mimie