Most Recent

Thursday, December 26, 2019

Buku Resipi Hidangan 15 Minit Hadiah Top Komentator Blog Kak Suria Amanda

Buku Resipi Hidangan 15 Minit Hadiah Top Komentator Blog Kak Suria Amanda | Assalamualaikum. Hai semua! Minggu lepas Mimi terima hadiah daripada blogger Suria Amanda atau lebih dikenali sebagai kak SA. Hadiah ni Mimi terima sebab Mimi jadi top komentator bulan November di blog kak SA. 

Hadiah yang Mimi terima ialah BUKU RESIPI HIDANGAN 15 MINIT dimana buku resipi hidangan barat yang diolah menjadi masakan Melayu. Nampak menarik sangat. Boleh praktik sediakan sarapan untuk anak anak bawa pergi sekolah nanti. 

Buku Resipi Hidangan 15 Minit daripada kak SA

Buku Resipi Hidangan 15 Minit daripada kak SA

Buku Resipi Hidangan 15 Minit daripada kak SA

Best pulak duk tengok resipi yang ada dalam buku ni. Ada 23 resipi kesemuanya. Semuanya mudah dan ringkas nak disediakan. Terima kasih kak SA untuk hadiah buku resipi yang super best ni. 


9 comments:

  1. Alhamdulillah dh sampai..thanks for your support..

    ReplyDelete
  2. wahhh bestnyaa! tahniahh kak mimi dapat hadiahh. boleh masak sokmo ni, idea banyak hehehe

    ReplyDelete
  3. wahh bestnya dapat buku resepi nanti nak masak boleh rujuk buku kak SA bagi hadiah tu

    ReplyDelete
  4. Waalaikumussalam. Wahhhh best 😍

    ReplyDelete
  5. Wah best tu mimi. Leh share resipi kat blog nanti.

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat Dak Mimi yang rajin dan sentiasa awesome meninggalkan jejak di setiap blog..

    ReplyDelete
  7. tahniah mimie rajin komen.. kat blog akak pun mimie rajin.. semoga dapat menang top commentor blog akak pula nanti ye

    ReplyDelete
  8. aida xde lagi buku resepi yg ohsem ni :)
    nak cari la.
    azam 2020 aida ialah memasak! hi hi hi...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.