Mimi Azirah
Showing posts from July, 2019Show All
Fast & Furious: Next-day Delivery for Electronics Purchases on Shopee
Pin it

Shopee Mart which comes with a next-day delivery guarantee via its Shopee24 Express Delivery service, not only features groceries, health and beauty products, but also irresistible electronics deals that you will not want to miss! Popular models of mobile phones, accessories, computer peripherals,…

More>>
SAFI OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION
Pin it

SAFI OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION | Hai semua! Safi sekarang ni ada mengeluarkan produk baru iaitu SAFI OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION. Korang dah try belum? Mimi memang pakai ni senang. Disebabkan mood malas menjadi jadi, so Mimi guna SAFI OXYWHI…

More>>
Resipi Asam Pedas Ikan Sardin
Pin it

RESIPI ASAM PEDAS IKAN SARDIN | Hari ni up lagi mentry masakan. Mood nak update blog memang ke laut sungguhlah. Nak update socmed lagilah bercinta rasanya. Nih pun paksa diri update entry kalau tak blog bersawang. Selalunya kalau masak asam pedas Mimie akan ikut cara masak mak mertua. Guna ba…

More>>
Domino’s Perkenalkan Kad Ekspres Terbaru -  Pemegang Kad Jimat Hingga 50%
Pin it

Berpegang teguh kepada slogan, It’s All About You, Domino’s Pizza memperkenalkan Kad Ekspres berwajah baharu pada harga yang amat menakjubkan! Kad Ekspres Fasa 2 yang berwajah baru ini telah dilanjutkan tarikh luputnya yang kini sah sehingga 31 Julai 2020, bukan 31 Disember 2019. Kad ini boleh…

More>>
KOLEKSI RESEPI MASAKAN AYAM AZLINA INA
Pin it

KOLEKSI RESEPI MASAKAN AYAM AZLINA INA | Dilema mak mak bila nak masak mesti ketandusan idea nak masak menu apa untuk keluarga makan kan? Mimie sendiri pun kadang kadang blur nak masak apa. Takkan hari hari nak makan menu yang sama ye tak. Contoh kalau beli ayam. Dari ayam tu sebenarnya banyak me…

More>>