Friday, May 03, 2019

WHAT TO CONSIDER WHEN BUYING MOTHER’S DAY FLOWERS?

A gift of flowers will always able to make mothers feel special on Mother’s Day. Mother’s day flowers is a really beautiful and thoughtful way to show your mom that you care and love her so much. And happiness is the only thing that your mom will feel when you give her a beautiful Mother’s Day bouquet as a gift. What is the better gift that can naturally trigger a happy emotion than the beautiful blooms?

Even so, you still need to consider a few things before you buy your flowers to make sure that you choose right:



1.    Consider your mother’s favorite

Ordering or buying flowers will not take a huge time of you, especially when there are so many online florists available now. But you cannot just randomly choose the flowers, you have to choose it right and make sure that your mom will like it. Have in mind about your mother’s likes and dislikes, whether it is the color or the type of the arrangement. If you know her favorite flower, it will be even better!

2.    Ask some suggestions from the florist

Another way to make sure that you choose the mother’s day flowers right is by asking some suggestions of the florist. They might know what is the most suitable flowers to give on Mother’s Day and you can match it with your mother’s preferences after that.

3.    Choose the best florist

However, the best flowers for mother’s day is only come from the best florist. Don’t choose a wrong florist if you don’t want to get disappointed or disappoint your mom with your Mother’s Day gift. Mothers day florist must be the one who can arrange the flowers perfectly regarding the meaning of the flowers, too.



4.    Buy flowers in a budget friendly

This point is special for those who have a limited budget. You don’t have to worry that you cannot buy your Mother’s Day gift or flowers because there are several florists which can offer you the best deal of flowers without having to worry about its price and quality. A bud vase with Carnations, a single long stemmed Rose, or a simple mixed of fresh flowers is still so beautiful and loveable for a Mother’s Day gift.

5.    Think of your mom’s personality

It is better if you think about your mom’s personality, too. This way, your mom will feel like you really know her well and pay a high attention for them.

After all, the most important thing in here is your sincere. As long as you give your mothers day flower sincerely, your mom will get the message you would like to convey through the gift—that you truly love her and grateful for her existence in your life.

33 comments:

  1. nak hadiahkan bunga, memang kena tahu personaliti seseorang tu. takut tersalah pilih kan..

    ReplyDelete
  2. Mak akak paling suka bunga . Tapi dia suka macam2 bunga la susah nak teka. Rasanya kalau bagi apa je bunga dia akan suka.hehehe

    ReplyDelete
  3. wahh cantik2 bunga ni..yelah nanti kena tanya ibu suka bunga apa kan..at least beri bunga ni rasa tenang..suka bunga yang kaler pastel

    ReplyDelete
  4. Biasa bunga2an selalu jadi pilihan.. Kdg2 tu handbag

    ReplyDelete
  5. wah wahhhhh semuanye comey² belaka...

    ReplyDelete
  6. Wish I knew about this earlier boleh belikan dekat arwah ibu.

    ReplyDelete
  7. Hari ibu bagi bunga ok sangat kan.. Aslkan kita ingt hari ibu, ibu pasti gembira

    ReplyDelete
  8. Tak pernah belikan bunga lagi untuk mak.. tapi kalau perhatikan.. mak suka bunga2 hidup..

    ReplyDelete
  9. Good idea for mother day present. I will looking based on my mum fav flowers. hehehe

    ReplyDelete
  10. Betul tu. Yang pertama kenalah tahu apa bunga kegemaran mak. Selidik sebelum beli

    ReplyDelete
  11. Thanks for the tips, i m getting one for my mom too

    ReplyDelete
  12. Thank you for the tips. Barulah senang nak membeli hadiah hari ibu..

    ReplyDelete
  13. yea true indeed, definitely agreed with all these points here upon buying mother’s day flower bouquet. There are so many choices out there with various prices and packages and all, hence, choosing the right one for mom is the ultimate focus right.

    ReplyDelete
  14. cantik bunga2 kat sini..mmg sesuai lah untuk berikan pada ibu or orang tersayang..selalu pilih bunga nak bg kat orang ni kita yg pilih bunga sendiri..xde pulak nak tahu hal2 si penerimakan igtkan bagi bunga ni pakai bagi je..kena tengok personaliti penerima juga kan..sbb ada yg alergik certain2 bunga

    ReplyDelete
  15. Happy mothers day... Bunga mungkin salah satu hadiah yang amat bermakna yg boleh diberikan kepada ibu tercinta sempena hari ibu...walaubagaimanapun bukan hadiah yang menjadi keutamaan para ibu tetapi kasih syg yang kita berikan pada mereka tu lebih penting..

    ReplyDelete
  16. eh sekarang dah masuk bulan mei ye. tak lama lagi Hari Ibu & Hari Cikgu kan. tips yang nice nak bagi hadiah bunga untuk mak tersayang. good idea, boleh la consider bagi fresh flower kat emak tahun ni

    ReplyDelete
  17. flowers is great idea too! Mouse mommy wanna surprise mom with a special dedicated Mother's Day cake and an unique gift for mom! Thank you and appreciate mom always.

    ReplyDelete
  18. Tips yang sangat berguna. Alangkah bahagianya mak-mak kita bila dapat bunga ni kan. Tak salah sekali sekala buat suprise hantar bunga pada mereka...

    ReplyDelete
  19. cantiknya bunga2 kat sini...suka tengok..dapat hadiahkan untuk mak..memang sangat sesuai dan terbaik..mak mesti excited bila terima bunga cantek2 heheheh

    ReplyDelete
  20. Wah cantik-cantiknye.. Gubahan bunga srmpena mother days, nak tgklah nnt dekat web dia, Bolehlah beri hadiah kat Ibu masa hari Ibu nanti.

    ReplyDelete
  21. bagi bunga agak klishe tapi itulah yang digemi para ibu.. beli apa yang mereka suka pasti membuatkan hati mereka berbunga bunga

    ReplyDelete
  22. This is nice tips. since mothers day is coming. it's surely a nice gift to give them beautiful fresh flower yah. I wish to receive too hehe

    ReplyDelete
  23. Nampak macam senang tapi nak pilih bunga untuk tersayang kena pastikan ibu betol2 sukakannya dab sesuai dengan personaliti. Barulah rasa betol2 disayangi dan dihargai. Setiap tahun memang wish. Tanda kita sentiasa ingat dia. Anyway happy mothers day ;)

    ReplyDelete
  24. cantik2nya gubahan bunganya tu. betul, gubahan bunga perlu dipilih mengikut personaliti. kalau mcm sy, sy suka bunga yang tangkai panjang. nampak cantik je kalau dapat. tapi siapa pulak nak bagi laki bunga kan. hahahaha

    ReplyDelete
  25. Great suggestions!! But I'm thinking of making my own for my mom this year! Hope she likes it!

    ReplyDelete
  26. lamanya tak dapat bunga fresh dari orang tersayang...sesekali kalau ada org buat surprise bagi fresh flower mesti best

    ReplyDelete
  27. Bagusnya tips ni! Cx semalam baru je dok tengok kalendar. 12/3 ni hari ibu kan? Alhamdulillah, ada juga idea nak bagi mak cx hadiah apa. Cx pasti akan gunakan tips yang diberikan ntk memilih the best buat mak. Apa² pon kena tahu juga apa kesukaan mak kita kan?

    ReplyDelete
  28. Now you make think about my mum - luckily I will be going back to see her soon! Happy Mother's Day to all.

    ReplyDelete
  29. Wanita memang sukakan bunga.. so, mak TB memang antara yang suka bunga.. bunganya tak kira bunga plastik ke bunga real.. dua-dua mak suka.. ni kalau TB hadiahkan bunga sejambak macamni lagi2 sempena hari Ibu ni.. mesti mak suka giler..

    ReplyDelete
  30. Kalau Nina terasa indahnya bahagianya bila dapat sejambak bunga. Bukan mudah nak beri dan pilih bunga. Kat sini rambang mata kita... Semua cecantik!

    ReplyDelete
  31. Mak zira suka bunga, ni kalau bagi mesti dia happy

    ReplyDelete
  32. mak taknak bunga. mak nak telekung siti khadijah hehe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.