Wednesday, May 08, 2019

WATSONS MASK WITH JEJU O2 WATER GINSENG

WATSONS MASK WITH JEJU O2 WATER GINSENG| Hai semua! Siapa kat sini suka pakai dan kumpul mask? Angkat tangan! Semua orang tahu kebaikan memakai mask dalam rutin harian penjagaan kulit muka.

Mimi sekarang ni memang suka kumpul mask dan serum. Pantang ada peluang memang akan beli mask dan serum. Baru baru ni Mimi singgah Watsons dan beli mask. Sekali 6 keping beli okey. Watsons Mask ni kalau korang beli 2 percuma . So, Mimi ambil tiga jenis mask.



WATSONS MASK WITH JEJU O2 WATER GINSENG



Kali ni Mimi nak share dengan korang kelebihan menggunakan WATSONS MASK WITH JEJU O2 WATER GINSENG ni.

Recharge kulit muka yang keletihan dengan air jeju beroksigen dan asid hyaluroni, digabungkan dengan lemak phytochemical untuk kulit wajah yang segar dan lembap. Mask ini dinaiktaraf dengan serat lyocell berjenama Tencel sesuai dengan kulit muka dan banyak intipati boleh menembusi dan mengunci penyerapan yang bagus. 



Cara nak gunakan mask pun mudah saja. Bersihkan kulit muka terlebih dahulu. Apply nask pada muka dan biarkan selama 15-20 minit. Dah cukup masa bolehlah tanggalkan mask pada muka. 



Mask ni memang sedap baunya tau. Bau ginseng tapi tak kuat. Muka pun rasa lembap dan soft. Mask pun nipis je. Essense mask memang banyak. Memang ouasbhati sangat sangat. 

Harga untuk sekeping mask ni ialah RM6.50. Sekarang ni ada promo beli dua percuma 1. Kalau korang nak mask ni boleh beli terus dari Watsons yang berhampiran dengan korang. 

37 comments:

  1. Comelnya packaging mask tu. Nak try juga

    ReplyDelete
  2. Sedap pakai mask kan.. Kulit rasa glow2 je.. Kt watson mmg byk pilihan yg ada

    ReplyDelete
  3. ray dah lama tak pakai mask sbb kulit breakout and takut it'll make it worst.

    ReplyDelete
  4. Ginseng tu first time dengar.. oke juga yer..

    ReplyDelete
  5. rajin tul mimi pakai mask..el ni tunggu rajin jer..patutlah muka mimi floles dan glowing

    ReplyDelete
  6. Comelnya pek dia mimi. Terus rasa nk beli juga. Kita dah lah penggemar face mask ni.

    ReplyDelete
  7. Kita tak pernah beli mask tau kak.
    Teringin je nak beli. Haha
    Nanti kalau ke watson nak cari la..

    ReplyDelete
  8. nipisnya mask dia kak...tapi teruja nak cuba sbb ada ginseng!

    ReplyDelete
  9. Senang pakai mask, tarik dan cabut.. Banyak jenis mask ade sekrg ni.. Ni siap ade ginseng ni

    ReplyDelete
  10. wahhh ada mask baru la.. leh cuba next nnti..

    ReplyDelete
  11. Comel je tengok packaging mask ni . Kita tak pernah try lagi mask watsons ni ... Nnti nk try la

    ReplyDelete
  12. lamanya tak 'me time'...busy benor..

    ReplyDelete
  13. I like face mask coz i use it every day and will check it out at watsons

    ReplyDelete
  14. RM6.50 sekeping, not bad jugak. Emi pun sejenis berhantu sikit kalau bab face mask ni. Baru je lepas restock face mask untuk kegunaan sepanjang bulan puasa ni, heheh.

    ReplyDelete
  15. Wah best nie Mimie.. nanti nak pi cari jugak lah..

    ReplyDelete
  16. I like to wearing mask too.. Ni pun rasa dah kusam juga tak buat rutin 2 minggu sekali pakai mask. Boleh try mask yg ada ni..

    ReplyDelete
  17. Wah bestnya pakai mask. Dulu rajin gak pakai mask. huhuhu. Ni ada bahan ginseng best lah. hehehe

    ReplyDelete
  18. Wahh bestnya mask watson ni.. nak restoklah sebab stok kat rumah pun dah habis

    ReplyDelete
  19. mask sekarang ni packagingnya comel-comel.. sampai sayang je rasa nak buka .,. hahahha.. ni tengok yang mimie pakai ni pun alahai.. comel je

    ReplyDelete
  20. pantang btul baca perkataan sale tu, mesti rasa nak pergi beli! Tak pernah lagi try mask ni, stok dah habis, boleh la topup dengan yang ni pulak

    ReplyDelete
  21. saya pun mmg suka sgt pakai mask. selalu juga usha mask di watsons tu.. tak pernah tgk plak yg ni.. boleh try nnti. murah juga harganya

    ReplyDelete
  22. Lama dah tak singgah Watson. Nak2 masuk bulan puasa ni, banyak saving sebab nak raya. Haha. Tapi kalau beli 2 percuma 1 apa salahnya beli. Hehe

    ReplyDelete
  23. Dah macam2 mask ada kat pasaran sekarang ni kan. Tapi tak salah untuk mencuba..mana tahu sesuai pulak gan muka. Sis pun memang suka pakai masak..lps pakai sedap je kita rasa muka kita..lembab n licin

    ReplyDelete
  24. Macam mana dengan 2 lagi mask tu? Agak-agak bila nak pakai. Nak tahu jugak yang 2 lagi tu okey tak... Lama dah tak pakai mask. Asyik balik kerja terus pengsan je

    ReplyDelete
  25. I suka pakai face sheet mask gini, senang. Biasa pakai yang Innisfree, pasni boleh laa cuba yang Watsons ni. Harga pun murah ja tu

    ReplyDelete
  26. Kita ni jarang betul la nak merasa pakai mask ni. Nanti nak cari juga la. Sebab mask ni salah satu benda penting dalam penjagaan muka kan.

    ReplyDelete
  27. Wahh, tengah promosi ye mask kat Watson ni? Boleh la beli untuk adik dan mak sekali. Nak Raya ni mesti dorang nak dapatkan kulit yang berseri kan. Nak gi Watson la balik keje nanti.

    ReplyDelete
  28. suka tengok packaging mask dari watsons nie. comel dan bersahaja. tak sarat design dia. okay tak sabar nak pergi watsons berhampiran utk dapatkan face mask nie

    ReplyDelete
  29. Sampai ke mask pun ada guna herba Ginseng yer hehehehe kita ingat ia baik untuk dalaman jer tapi juga guna untuk luaran hehehehe ok lah nak pakai nanti sejuk sikit muka wakakaka...

    ReplyDelete
  30. Wah produk baru yer. Nk try la, ada promosi kan? Dah lama tak manjakan diri dengan mask. Harga pun sgt mampu beli.

    ReplyDelete
  31. fuh special amat mask ni guna air dari gunung jeju ni. mesti baik untuk kesihatan kulit muka kan. BBL dah lama tak rest muka pakai mask, sejak dua menjak ni sibuk sikit hal kerja. nanti kalu pergi watsons nak beli la mask ni sekeping

    ReplyDelete
  32. Macam best je mask ni..kena pi watson cari ni..akak dh la hantu mask..yg Althea ari ar pun x habis lagi

    ReplyDelete
  33. Ada nampak mask ni kat watsons .masa tue promosi beli 1 free satu . Harga dah tak ingat berap .tapi tak beli , fikir banyak lgi mask kat umah ni tak terpakai

    ReplyDelete
  34. Oh yes! kalau masuk Watsons jer memang banyak yang kita boleh cari termasuk face mask yang bagus and harga pun reasonable.

    ReplyDelete
  35. Yana! Yana! Yana! Yana kaki kumpul mask hingga nak habiskan pun susah. Tak boleh melepas mask ni jugak...dari watsons yer...ok ok yana gi beli and try untuk diri sendiri

    ReplyDelete
  36. Bestnya tengok mimi guna mask ni. Nanti nak cari kat watsons lah

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.