Monday, November 05, 2018

MINI SKIRT ANANY SELESAIKAN MASALAH BAJU SINGKAT

MINI SKIRT ANANY SELESAIKAN MASALAH BAJU SINGKAT |  Hai semua! Cuti panjang ni pergi mana? Mimi tak pergi mana pun sebab kerja kan.  Eh Mimi nak tanyalah, korang pernah tak alami baju yang korang berkenan dan suka pakai tu jenis yang singkat? Padahal korang selesa pakai baju yang labuh tutup punggung. Sama macam yang Mimi hadapilah. Baju banyak singkat tapi suami suruh pakai baju tutup punggung. Pening kepala memikirkan tapi nasib baik ada MINI SKIRT ANANY SELESAIKAN MASALAH BAJU SINGKAT. 



MINI SKIRT ANANY SELESAIKAN MASALAH BAJU SINGKAT


Macam Mimi banyak jugak blouse atau t shirt jenis singkat tutup separa punggung. Suami Mimi memang tak kisah pakai baju apa asalkan tak jarang dan tutup punggung. Tapi masalahnya sejenis isteri dia banyak baju singkat separa punggung. Takkan baju baju yang singkat tu nak buang pulak kan. Sebab still boleh pakai dan muat lagi. Jenuh fikir apa nak buat nak selesaikan masalah baju singkat ni. 



Sampailah satu hari tu, Mimi duk skroll facebook terjumpa satu page yang jual MINI SKIRT ANANY SELESAIKAN MASALAH BAJU SINGKAT ni. Skroll punya skroll berkenan pula. Akhirnya, Mimi jumpa solusi nak selesaikan masalah baju singkat. Tak banyak bunyi terus order tiga helai gitu. Sempatlah sampai sebelum Mimi bercuti ke Cameron Highlands. Boleh pakai masa pergi sana. 

Serius Mimi cakap, MINI SKIRT ANANY ni memang membantu sangat selesaikan masalah baju singkat. Orang yang tak tahu beranggapan baju yang Mimi pakai tu labuh. Yang mana tahu, tahulah. MINI SKIRT ANANY yang Mimi beli ni ada dua jenis. Satu yang potongan biasa Basic Premium dan satu lagi potongan serong di bahagian kiri kanan Feloles Kira bahagian tepi labuh sikit. 

Sumber : Anany.Co


Macam kes Sabtu lepas masa makan kat D'Kayangan Steamboat BBQ Buffet, baju Mimi pakai tu memang singkat, jadi Mimi pakai untuk tutup punggung dan nampak seolah baju Mimi pakai tu labuh. Selesa sangat. Siap boleh simpan handphone dekat poket mini skirt tu lagi. Hah best tak best? Lepas ni tak pening kepala fikir masalah baju singkat sebab MINI SKIRT ANANY ada boleh tolong selesaikan masalah. 



Last but not least, Mimi jamin 100% korang akan berkenan dan akan beli MINI SKIRT ANANY ni. Selain kualitinya yang bagus, jahitan kemas, layanan yang diberikan oleh seller ANANY juga terbaik dan mantap. Ada masalah timbul, in shaa Allah korang akan dibantu dengan baik. Memang dia jaga customer dia okey. Tak percaya silalah membeli dengan seller ni. 

Kalau korang berkenan dan nak beli juga kornag boleh layari sosial media di bawah :

Facebook :

Instagram : 

30 comments:

  1. Wahhh memang stylo laa, siap ada poket.

    ReplyDelete
  2. that's a nice trip. The last time I went Cameron highland we were stuck in bad traffic. only manege to visit the strawberry farm. so sad right

    ReplyDelete
  3. eh..mmg tgh mencari jugak ni hihi,sopan sikit kan kalau pakai skirt camni..

    ReplyDelete
  4. Wahhhh..nak beli jugak..sebab banyak gak baju2 singkat jadi segan nak pakai..thanks for sharing mimi

    ReplyDelete
  5. eh menarik sangat ni. Saya pun banyak baju singkat gak hahaha..kena try la ni. tqttq jap lagi nak gi ushar la

    ReplyDelete
  6. siap ada kocek tu yang bagus tu...jadi terjaga lah kan aurat kita tu...

    ReplyDelete
  7. Cantik la mini skirt ni. Memang ada belikan untuk anak untuk menyelesaikan masalah baju singkat. Pakai mini skirt ni settle. Boleh beli few colors juga kalau nak padankan dengan warna baju.

    ReplyDelete
  8. Cantik yang penting sopan dan selesa. Nak beli jugak lah, boleh cover baju2 yang tersilap beli, singkat huhuhu

    ReplyDelete
  9. Laaa.. Akak pkai mini skirt ke. Ingat baju tu macam 2 lapis. Macam belah bawah tu dilabuhkan. Rupanya pakai mini skirt. Bagus kan ada bantuan mcm tu. Aurat pun terjaga.

    ReplyDelete
  10. cantiknya, mecam tetau akk tengakh cari.

    ReplyDelete
  11. Harga berapa? Dah lama dah emi cari mini skirt macam ni, sebab baju emi agak banyak yg sedikit singkat. kalau ada skirt ni, boleh la pelbagaikan lagi gaya pemakaian emi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang basic basic premium dan feloles rm29 sehelai.. Tapi akak beli combo 3 helai rm85.. Hehehe

      Delete
  12. ada tgk kwn bli juga mini skirt mcm ni

    ReplyDelete
  13. It's great and stylish to wear like that.. the pocket makes it more convinient.. good skirt!

    ReplyDelete
  14. yang penting kena mengikut syariat kan

    ReplyDelete
  15. Baguslah mesra wanita muslim hehehe sebab orang sekarang suka pakai baju tak cukup kain wakakaka. Tapi ni nampak cantik kemas dan sesuai....

    ReplyDelete
  16. Alamak...macam tau tau pula eiza tengah cari mini skirts ni. Memang betul, banyak baju singkat dpat digayakan semula.

    ReplyDelete
  17. AMM pun berminat nak beli.. dah lama dah mencari.. leh la kongsi kat mama AM boleh beli skirt camni.. Terima kasih atas perkongsian ini..

    ReplyDelete
  18. Bagusnya..memang tengah cari mini skirt juga untuk naik basikal..

    ReplyDelete
  19. Cantik juga skirt ni dan yang penting tutup aurat.Sesuai untuk wanita muslim tutup aurat sebab skang ni baju bnyk yang singkat2. Nak recommend dekat kakak la skirt ni.hehehe. Terima kasih share.

    ReplyDelete
  20. wow.. lepas ni boleh la beli bermacam macam style. lepas tu pakai je skirt ni untuk cover bahagian punggung..mesra muslimah.

    ReplyDelete
  21. bagus jugak ada option mcm ni. especially to people yg baru nak beralih ke pakaian yg tak cukup syarat. tak payah la nak buang yg lama dan beli baru kan?

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  22. Memang berkenan dengan mini skirt macam ni. Kadang baju tak singkat, tapi kalau ada jadi comel.

    ReplyDelete
  23. wah not bad ni..also add more styling to the outfit..and i love the color too..

    ReplyDelete
  24. oo baju mini skrit ke..wah menarik..kita bagi baju kita ke dia ke pastu dia jahit denganbaju kita ke..ke macam mana..cntikla macam ni, takdela membazir beli baju lain..

    ReplyDelete
  25. cantik yang warna peach tu.. berapa satu tu? ada saiz ke kak or free size?

    ReplyDelete
  26. Eh berapa harga ni? Design pun menarik Dan koleksi warna pun menawan . Boleh recommend dekat kawan2 Yang lain

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.