Saturday, October 15, 2016

Fakta Tentang Bantal Busuk

Assalamualaikum

Ada tak dalam keluarga korang yang ada bantal busuk?Dalam keluarga Mimi sendiri ada yang ada bantal busuk tapi tak nak dedahkan lah siapa kan...Jom baca fakta bantal busuk nih...

7 comments:

  1. Hehehe...hanya org yg ada bantal busuk je memahami.

    Singgah dari Senarai Rakan Bloggers FB Mia (^^,)

    Regards,
    SNM_Yana Afi Mohamed

    ReplyDelete
  2. jijah ada juga bantal busuk.. tp x la bergantung xd bantal busuk tu je..xde pun xpe

    ReplyDelete
  3. hahaha family saya ada jugak sorang cmtu :P
    singgah dari Senarai Rakan Blogger Di Facebook Mia.Done follow
    Jom join
    https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/10/segmen-jom-exchange-link-by-mellya.html

    ReplyDelete
  4. sape berani mengaku dia ada bantal busuk ?. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, nona takda...hahaa..berani ar reply ni..kiihh3

      Delete
  5. Kan... betul semua info.
    Nenek saya tukorkan sarung bantal untuk suami makcik saya.....tapi husband nya bukak balikk....sebab nanti tak sama baunya..lorhh~ ketenangan pada bantal bushukkkk woooo..hehehe~

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.