Mimi Azirah
Showing posts from May, 2016Show All
Galaxy S7 Edge Pink
Pin it

Assalamualaikum.... Dah nama pun gila pink apa apa barang yang kaler pink pun boleh buat melting...Sebenarnya since Samsung S7 Edge berada di pasaran memang dah minat sangat phone nih..Tapi bukan nak beli sekrang pun nak tunggu harga S7 Edge nih jatuh merundum baru beli..hahaha.... Sekali ada not…

More>>
Pisang Kejuk Seremban yang Marvellous
Pin it

Assalamualaikum... Selasa lepas balik dari Kuala Lumpur ikut encik suami balik kem bagitahu dia singgah makan goreng pisang cheese kat satu tempat nih..Dah lama teringin nak makan. Sementara tunggu waktu sekolah kakak Aina habis encik suami ikutkan saja tekak isteri dia. Gerai yang Mimi beli pisa…

More>>
Diari Hamil : 32 Minggu 6 Hari - Pre Term Contraction
Pin it

Assalamualaikum.... Jumaat lepas macam biasa ada appointment O&G, masa rawatan tuh berlaku kontraksi. Bila berlaku kontraksi biasalah doktor suruh jururawat ambil kiraan kontraksi. Sempat jugak baca apa yang doktor taip dalam sistem tapi tak faham apa pun hahaha...Dasar memang lembab sikit bah…

More>>
Paip Depan Rumah Pecah
Pin it

Assalamualaikum... Ya Allah lama sungguh tak update blog. Penyegan sungguh mak buyung nih kan...Sampaikan dapat job review pun tak dapat nak buat sebab mood M dah mai. Hari nih gagahkan diri update entry dekat blog kesayangan yang dah bersawang nih. Gambar kat bawah tuh paip pecah depan rumah Mi…

More>>