Mimi Azirah
Showing posts from April, 2016Show All
Review : Lice Clear (Anti Kutu) Merawat Masalah Kutu dan Telur di Rambut dan Kepala
Pin it

Assalamualaikum... Selain masalah rambut berkelemumur ada juga masalah rambut lain yang memang kita semua tak suka iaitu rambut ada kutu dan telur kutu. Memang menjadi kepantangan betul kan bila rambut ada kutu dan telur kutu. Dan masalah kutu dan telur kutu ni yang Mimi hadapi sekarang. B…

More>>
Redeem Gift Printcious.com Dah Sampai
Pin it

Assalamualaikum... Sebelum ni Mimi share terima free voucher RM50 daripada Printcious.com kerana vote mereka dalam satu award. Alhamdulillah barang yang dipesan dah sampai pun. Mimi pilih dua Mini Tees satu warna hijau satu warna pink. Warna hijau Arrow Daddy warna pink Arrow Mommy. …

More>>
Al Kisah Sirap Bandung
Pin it

Assalamualaikum... Al kisahnya pasal sirap bandung tengahari tadi. Anak sulung Mimi, Aina request ummi dia buat air pink. So, ummi memang dah tahu maksud air pink tu. Yang si ummi malas nak buat sebab dah plan nak buat air anggur. Di sebabkan malas ummi buat alasan tak pandai buat air pink. Sekal…

More>>
Kursus Pengurusan Harta Dalam Islam di ILIM, Bangi
Pin it

Assalamualaikum... Hari Selasa lepas Mimi hadir kursus di ILIM, Bangi. Kursus Pengurusan Harta Dalam Islam ni Mimi mohon online di web ILIM. Kursus tamat Khamis lepas. Alhamdulillah bila hadir kursus ni banyak ilmu yang Mimi dapat. Peserta pun terdiri dari pelbagai agensi. Ada dari PDRM, Penjara, …

More>>
Beralih Arah dengan UMobile
Pin it

Assalamualaikum... Baru aje tukar ke UMobile 2 minggu lepas. Ikutkan hati tak nak dah tukar tukar line ni tapi kerana keadaan mendesak terpaksa juga tukar. Tapi untuk nombor UMobile ni lebih pada penggunaan yang melibatkan internet macam fb,ig,blog,whatsapp,telegram dan bla bla bla... Sebenarnya…

More>>
Kek Span Lembut dan Gebu yang Mudah Disediakan
Pin it

Assalamualaikum... Petang semalam lepas habis kursus,jemput Aina dan Auni kat sekolah. Lepas tu, bawak diorang pergi kedai jual barangan kek dan pastri di Senawang. Dah janji nak buatkan diorang kek. So, malam semalam membaking di dapur. Ikutkan rasa memang malas. Sejak berbadan dua memang cuci …

More>>