Mimi Azirah
Showing posts from March, 2016Show All
Vote Printcious.com Dapat Redeem Free Voucher RM50
Pin it

Assalamualaikum... Lama betul tak update entry. Minggu ni Mimi busy dengan kursus. Tuh agak sibuk sikit. Alhamdulillah hari ni ada masa nak update blog. Al kisah semalam duk belek belek gmail. Saja tengok email lama lama...Yang mana tak perlu memang delete. Sekali Mimi terperasan satu email dari …

More>>

Assalamualaikum... Baru berkesempatan nak update entry hari ni. Nak share cerita pasal check up 27 week Rabu yang lalu. Macam biasa buat check up di klinik kesihatan. Rutin macam biasa. Datang letak buku pink di bakul yang disediakan khas sementara tunggu giliran di panggil. Bila sampai turn kena…

More>>
Kandungan Gula dalam Produk Malaysia
Pin it

Assalamualaikum... Jom sama sama kita semak jumlah kandungan gula dalam produk Malaysia yang kita gunakan setiap hari... Penduduk Malaysia merupakan pengguna gula ke 8 tertinggi di dunia😲😲😲😲😲 Kira tinggi juga tuh kan. Mimi tak sangka sos tiram pun ada kandungan gula..hehehe...Se…

More>>
Jubah Plain Kanak Kanak yang Murah Sedondon dengan Jubah Ibu
Pin it

Assalamualaikum... Nak cari jubah plain yang sejuk, berat, mudah digosok, tak melekap di badan untuk anak anak? Nak sedondon dengan anak anak perempuan Raya nanti? Kali ni Jubah Nur Kaseh untuk kanak kanak ada dijual. Boleh rujuk gambar gambar di bawah warna yang available untuk kana…

More>>
Pernah Jumpa Orang Macam Ni Tak??
Pin it

Assalamualaikum... Korang pernah jumpa orang jenis macam ni tak?Kalau pernah apa tindakan korang. Menegur secara berhemah atau diamkan saja? Macam Mimi sendiri memang pernah jumpa. Tindakan Mimi hanya senyum dan berdiam saja. Bukan tak nak tegur kekurangan dia tapi Mimi tengok tengok orang juga n…

More>>

Assalamualaikum... Korang tahu tak apa itu produk surimi?Kalau tak tahu Mimi nak share berkenaan produk surimi ni. Artikel ni merujuk pada artikel yang dikeluarkan Bahagian Hal Halal JAKIM yang Mimi dapat masa pergi ke Masjid Putra menghadiri program PascaPerkhawinan. Harap entry ni dapat membantu…

More>>
Tips Kelihatan Kurus Walaupun Mengandung
Pin it

Assalamualaikum... Mimi nak share dengan kawan kawan tips yang Mimi baca dari facebook tadi. Bila baca dapat pula idea. Tapi perlu diingatkan setiap entry yang isinya kita dapat dari sumber lain perlu dikreditkan supaya empunya artikel tak kecil hati... Tips kelihatan kurus walaupun mengandung 1…

More>>
10 Barangan Yang Mimi Nak Sangat Beli dari Lazada Sempena 4th Birthday Lazada
Pin it

Assalamualaikum... Alhamdulillah Mimi masih lagi berpeluang nak join contest yang dianjurkan Lazada sempena ulang tahunnya yang ke 4 dan ini pertama kali Mimi join contest yang dianjurkan Lazada. L.A.Z.A.D.A Siapa yang tak kenal dengan web shopping online yang menjadi sebutan masa …

More>>
MEMBELI-BELAH DENGAN GIFT VOUCHER ZALORA
Pin it

Assalamualaikum... Alhamdulillah..Hari ni berkesempatan nak update blog. Entry kali ni istimewa sikit πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„. Okey kali ni Mimi nak share mengenai satu web fesyen online yang terkemuka dan sangat dikenali di kalangan blogger, pekerja,surirumah dan pelajar universiti dan kolej. Siapa TAK KENAL…

More>>
Update : Jubah Plain Nuri Yang Murah, Selesa dan Berkualiti
Pin it

Assalamualaikum.... Jom cuci cuci mata tengok jubah plain yang murah dan selesa ni. Ni antara jubah jubah yang di restok kerana mendapat sambutan.. Material : Koshibo Harga : RM55 sem / RM60 ss Ukuran jubah seperti jadual di bawah : Alhamdulillah bila update entry pasal juba…

More>>

Assalamualaikum... Bila sebut bab berpantang semua orang akan tahu kan...Pantang lepas bersalin merupakan amalan ibu ibu yang telah diamalkan sekian lama. Mimi sendiri tak lari dari berpantang. Mana mana ibu ibu yang ketika mengandung berat naik mendadak time berpantang ni lah merupakan "tik…

More>>
Jubah Plain Nursing Maryam Sesuai Untuk Ibu Ibu Menyusukan Anak
Pin it

Assalamualaikum.. Hari ni Mimi nak share mengenai Jubah Plain  sesuai untuk ibu ibu yang menyusukan anak...Sebab jubah nih ada zip di bahagian dada..Material jubah ni jenis koshibo. Sejuk, selesa dan melekap bila pakai. Jubah ni bukan untuk ibu ibu menyusukan anak saja tau kawan kawan …

More>>