Mimi Azirah
Showing posts from March, 2012Show All
Kepada ibu ibu yang ada anak anak bawah 24 bulan jom join Bengkel Johnson's Baby Bedtime bersama Pa&Ma
Pin it

PU nak inform kat korang kat luar sana jom la join Bengkel Johnson's Baby Bedtime bersama Pa&Ma pada 08 April nih di Sime Darby Convention Centre. PU memang nak join bengkel nih. Banyak manfaat yang kita boleh dapat kalu join bengkel nih tau.  PU dah pun sent details pada pihak Johnso…

More>>
Jom kita didik keluarga BENCI syaitan!!!!
Pin it

Masa tengah bosan bosan PU BW sambil sambil tuh singgah sana singgah sini jengah web web yang PU suka singgah. Bila bukak satu web nih PU terjumpa artikel yang bagus untuk tatapan korang semua.....So, Pu nak share dengan korang tentang artikel nih..... Syaitan merupakan musuh manusia yang pal…

More>>
Suami & Isteri | Ustaz Kazim Elias
Pin it

Hari nih office PU macam diserang garuda... (ramai takde kat office) ...memandangkan hari nih pun kerja PU semuanya dah selesai, PU curi curi masa dengar ceramah Ustaz Kazim Elias tentang suami dan isteri...Memang terbaik....

More>>
Wordless wednesday #7 - Aina & Auni
Pin it

Buah hati Ummi

More>>

Sekian lama PU tak pam susu badan maka esok akan bermula semula rutin harian PU yang dulu (selepas pantang)..Sebelum nih, kalau breast membengkak memang dan tunggu sampai rumah dan terus bagi Auni menyusu..Masa selepas pantang dulu memang PU ada pam susu lebih kurang 4 bulan jugak pastu PU stop men…

More>>