Mimi Azirah
Showing posts from June, 2011Show All

Salam peeps!!! Cabaran hari nih ialah tiga perangai baek PU...Ermm...ekceli perangai kita nih orang lain yang boleh nampak...Kalo kita sendirik yang nampak kang orang cakap angkat bakul sendirik lak...Tapi PU try describe la yer perangai baek PU.... 3 Perangai Baek PU Murah hati Happy Go Lucky …

More>>

Salam peeps!!! Setelah 6 hari tak berkumandang kat udara..PU dah kembali semula..Kali nih PU nak settle kan entry2 yang tertangguh terutama sekali cabaran 30 hari tuh.... Ok PU nak update cabaran hari ke-6 lak...Tiga perangai burok PU..Huh nih yang malas nak pecah lobang pasal sikap burok PU n…

More>>
Day 5 : Status anda? Relationship anda?
Pin it

Salam peeps!! Cabaran untuk hari nih ialah pasal status & relationship... Huh....soklan nih kekacang jer.... Nak tau apa status PU?? Of course la sudah berpunya, dimiliki dan sah menjadi surihati incik hubby ku Mohd Fadeli bin Bazit..Ummi kepada dua orang puteri-puteri yang tomei Nur Ai…

More>>

Kembali bersiaran.. Persoalannye apakah yang PU buat bila sorang-sorang yer... Hape lagi PU nak buat kalo sorang-sorang membesorkan badan ler...T to da I to da D to da O..... Kompom nih yang akan PU buat....dah tak tau nak buat apa kan... Duk sorang-sorang menternak taik mate jela..wakaka …

More>>

Salam peeps!!! Hari nih hari ke 3 PU sahut cabaran 30 hari nih. Topik untuk hari nih ialah apa yang selalu PU buat sebelum tido.. Ermmmm...ada 3 perkara yang PU buat sebelum tido. Of course sebelum tido PU akan bukak fridge minum air bebanyak la...PU nih cepat dahaga. Kalo tak minum puas2 ko…

More>>
Day 2 : Movie Yang Paling Best Pernah Anda Tonton
Pin it

Salam peeps!!! PU nyaris2 terlupa nak buat entry pasal cabaran nih...Nasib baik terhengat. Cecepat PU bukak lappy dan buat entry pasal cabaran hari ke 2 iaitu movie yang paling best pernah anda tonton...Ekceli banyak movie yang besh-besh PU pernah tonton.... Tapi bagi PU kan movie yang pa…

More>>
Day 1 : Lagu yang anda dengar hari ini
Pin it

Salam semua!!! Pagi afta settle semua kurja-kurja yang PU kena buat....macam bese la PU ngadap lappy nih.... Lagu pertama yang PU dengar hari nih Nur Kasih - Tiz Zaqyah feat Yassin PU memang memang minat giler ceghite nih...Lagu nih pun sedap halwa telinga dengar..sejuk jer hati PU..

More>>