Selasa, 1 Januari 2019

SELAMAT TAHUN BARU 2019 DAN APA AZAM BARU 2019

SELAMAT TAHUN BARU 2019 DAN APA AZAM BARU 2019 | Hai semua ! SELAMAT TAHUN BARU korang ! Semoga tahun baru ni akan memberi kita semua aura positif untuk jadi hambaNya yang berjaya dunia dan akhirat .Lembaran 2018 dah pun kita tinggalkan semalam . Lembaran baru 2019 sama sama kita mengorak langkah maju ke hadapan supaya lebih berjaya .




Apa azam tahun 2019 korang ? Azam tahun baru 2019 Mimi macam biasa je korang. Nak usaha lebih keras untuk jadi insan berjaya dan tidak mengenal erti putus asa. Tak ada apa yang istimewa pun cuma tahun ni diharapkan Mimi orang yang dikelilingi dengan mereka yang bawa aura positif, berubah dan berusaha menjadi anak, isteri dan ummi yang lebih sabar dan tenang menghadapi ujian yang dihadapi . 

Memandangkan zaman kita ni zaman yang penuh pancaroba, Mimi harapkan hati ini kekal istiqomah pada yang SATU. 


5 ulasan:

  1. Selamat tahun baru! Moga 2019 lebih bermakna buat kita semua :)

    BalasPadam
  2. happy new year, sis! semoga 2019 lebih baik dan meriah~

    Btw, jemput datang join segmen bloglist Myra yang pertama! :D

    Myra | The Grey Lines Between Segment | Blog List For the First Half of 2019

    BalasPadam
  3. 30 januari ari ni.
    masih ok kot aida nak wish mimi, happy new year 2019 :)
    azam aida --> jgn kufur nikmat. ada duit, spend kpd yg berpatutan.
    travel more. shopping more :) ha ha ha ha ha... terutama kat anak-anak.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.