Jumaat, 1 Jun 2018

FOLDABLE SUEDE TRAVEL BAG DARI PTT OUTDOOR

FOLDABLE SUEDE TRAVEL BAG DARI PTT OUTDOOR | hai korang!  Lagi beberapa hari lagi nak raya.  Korang dah siap siap kemas baju raya dan simpan dalam beg ke belum? Mesti beg yang korang guna tu besar kan?  Muat tak nak sumbat dalam bonet kereta? Mimi ada beg yang saiz besar tapi muat tau nak sumbat dalam bonet kereta. Beg yang Mimi maksudkan ialah FOLDABLE SUEDE TRAVEL BAG DARI PTT OUTDOOR.

PTT OUTDOOR TRAVEL GEARS IN MALAYSIA


Foldable Outdoor Travel Gears In Malaysia


Sebenarnya banyak jenama travel gears in Malaysia dan salah satunya ialah PTT Outdoor. Korang tahu tak apa tu PTT Outdoor?  PTT outdoor adalah jenama TRAVEL GEARS IN MALAYSIA ini menjual pelbagai jenis produk untuk travel dan sukan yang berkualiti dan harga yang berpatutan. Apa saja keperluan untuk korang travel dan sukan semua ada tau. 

FOLDABLE SUEDE TRAVEL BAG JADI PILIHAN


Foldable Outdoor Travel Gears In Malaysia

Sebelum ni Mimi ada juga produk dari PTT Outdoor tau iaitu LASTS ™ Premium Calf Compression Sleeve.


Kali ni Mimi nak kongsi dengan korang mengenai Foldable Suede Travel Bag pula. Beg ni memang bersaiz besar tau korang.  Dulu kalau balik kampung mesti Mimi bawa dua tiga beg.  Baru baru ni Mimi balik kampung,  cukup bawa Foldable Suede Travel Bag saja. Memang muat masuk baju Mimi,  suami dan anak anak. Siap boleh sumbat beg mekap lagi tau. Memang sangat puas hati dengan beg ni.

Foldable Outdoor Travel Gears In Malaysia

Apa istimewanya Foldable Suede Travel Bag ni ialah materialnya kalis air. Dah tak perlu risau beg atau baju basah sebab terkena air. Didatangkan dengan 4 warna yang sangat awesome iaitu blue,  dark grey,  light grey dan orange.

UPDATED!  : 4 warna menarik Foldable Suede Travel Bag
(Sumber : www.pttoutdoor.com)


Jahitan pada foldable bag ni sangat kukuh dan tahan lama. Mimi highly recommended beg ni dekat korang tau sebab saiznya yang besar dan berkapasiti 32L. Kalau korang tak nak guna just lipat saja beg jadi kecil macam gambar di bawah. Sangat mudah di bawa ke mana saja. Kalau pergi travel mana mana bawah saja foldable bag ni. Mana tahu ada beli belah barang yang banyak boleh sumbat dalam foldable bag ni.

UPDATED!  : cara melipat Foldable Suede Travel Bag
(Sumber : www.pttoutdoor.com)


Foldable Outdoor Travel Gears In Malaysia

Mesti ada antara korang yang nak tahu ukuran beg ni kan kan. baik mengaku cepat. Untuk Foldable Suede Travel Bag ni ukuran ialah 180mm (T) x 200mm (L)  untuk yang telah dilipat. Manakala ukuran besar pula 350mm (T) x 450mm (L).  Boleh rujuk gambar di bawah untuk lebih jelas.

UPDATED ! : Saiz Foldable Suede Travel Bag (Sumber : www.pttoutdoor.com)

Harga untuk Foldable Suede Travel Bag ni ialah RM35. Buat korang pembaca blog Mimi kalau nak beli Foldable Suede Travel Bag ni, korang akan dapat diskaun sebanyak RM5 jika korang masukkan kod "RAYA5" semasa membuat bayaran untuk setiap pembelian Foldable Suede Travel Bag ni. Klik link (https://www.pttoutdoor.com/shop/exclusive-suade-foldable-travel-bag/) untuk ketahui lebih lanjut mengenai Foldable Suede Travel Bag.   Jangan lengah lengah tau korang cepat dapatkan sebelum kehabisan stok.

Web : 

Facebook :

IG :

34 ulasan:

  1. Besarkan beg ni. Muatlah nak bawak baju anak-anak dalam beg besar ni. Jadi takdelah guna banyak beg kalau nak travel. Nak beli satu nanti

    BalasPadam
  2. ha'ah kalau travel sesuai sangat bawak beg ni..boleh selit dalam luggage sebab boleh lipat-lipat..extra bag untuk letak barang shopping..hehe..besa la kalau nama travel, mmg wajib shopping..

    BalasPadam
  3. Nampak besar beg foldable tu boleh la sumbat macam2 maklumlah kalau travel semua bende nak bawak. Pasni pakai satu beg je lah ye.hahaha

    BalasPadam
  4. Uuu bestnya. Boleh guna untuk bawak balik kampung. Nampak lawa beg ni.Harga pun rm35 je. Emi ingat almost 100. Murah sangat la tuh.

    BalasPadam
  5. senangkan ada beg macam ni. Jimat ruang nak simpan

    BalasPadam
  6. La murah rupanya beg ni. Banyak pulak tu boleh isi. Warna yang ni cantik. Ish nak beli jugakla.

    BalasPadam
  7. Boleh bawak travel. Foldable bag ni senang. Tak pakai boleh lipat jadinya tak makan space. Harganya pun ok juga. Banyak pilihan warna ke ek?

    BalasPadam
  8. beg ni comel dan boleh bergaya sekali..senangkan klu travel balik kg bila nak balik ke rumah balik klu tak cukup beg blh guna beg ni...praktikal!

    BalasPadam
  9. Mimi share la semua picture beg. Tapi beg macam ni ada anak ramai boleh jadi poket doremon. Besor nampaknya.

    BalasPadam
  10. Cantiklah warna beg Kak Mimi ni. Nak balik kampung mesti pening nak cari beg. Hihi. Kalau boleh nak bawa satu beg yang muat segala macam barang. Bolehla cuba beg ni. Macam besar je ni :)

    BalasPadam
  11. Nampak bestlah foldable suede travel bag ni.. macam nak beli 1 senang nak guna blk kg dan pergi travel

    BalasPadam
  12. Trendy, kemas dan berpatutan juga harganya. Kira berbaloilah beli sEbab boleh isi banyak barang kan. Teringin nak tengok 3 color lain mesti cantik2 juga ni

    BalasPadam
  13. Yes mudah bag boleh kecik beso kecik beso ni. Pasti luas plak tu. Utk yg anak ramai, lebih 3 org memang berbaloi la membeli beg ni. Utk holiday pun ok. Tetiba tershopping byk kan. Tak payah beli beg baru :-)

    BalasPadam
  14. dah tak was2 dah bila travel ke tempat berair sebab dah ada kalis air

    BalasPadam
  15. sesuai sangatla hari raya ni kan..nak balik kaampung..baju anak2 lagi..baju mak ayah lagi..sumbat je dlm satu beg

    BalasPadam
  16. Amboi bergaya sakan minah ni ha balik kg raya dengan bag Foldable Suede ni..cantik kan kaler dia..besar pun besar..

    BalasPadam
  17. Bagus betul beg ni, boleh dilipat kecik..buka-buka je besar giler beg ni..boleh muat banyak baju, takyah bawak banyak beg bila balik kampung atau bercuti..murah pulak tu..best-best

    BalasPadam
  18. Murahnya beg ni ada design lain tak? Nampak jenis tahan lasak zira memang suka beg macam ni

    BalasPadam
  19. Kita mencari2 juga beg balik kg yg sesuai...rasanya kita dh jupelah pilihan hati... Boleh lah nk try beg travel foldable suede ni... Menarik sbb ia kalis air kan... Harga dia berapa ye k.mimi?

    BalasPadam
  20. saya suka betul beg macam ni. lebih sennang utk dibawa. lebih lebih lagi kalau destinasi yang nak pergi tu dekat je, so tak perlu bawa baju banyak2.

    BalasPadam
  21. wah comelnya beg ni! teringin lak nak dapatkan satu! berguna kalau travel ni sebab kalis air

    BalasPadam
  22. Beg style ni best kalau bawa pergi bercuti kat tempat yang boleh shopping..

    BalasPadam
  23. Wa.. mudah tu.. senang nk bwk balim kg kan.. nmpk kecik tp besarrr

    BalasPadam
  24. This beg memang senang nak bawa, boleh lipat lipat and selit dalam beg, bila shopping boleh lah isi semua dalam beg ini.

    BalasPadam
  25. Sis lebih suka bawak beg tarik..sekarang ni kalau nak sandang kat bahu atau bawak gan tangan memang dah tak larat..sakit dibuatnya nanti. Tapi kalau beg macam ni sis akan jadikan beg standby..kot2 bila travel terlebih barang atau barang yg boleh pecah so ada beg ni jadi penyelamat

    BalasPadam
  26. Baguslah bag nie ye kak mimi. Untuk person on the go mcm saya, mmg perlukan sgt2 beg mcm nie. Banyak barang boleh sumbat. Jatuh hati pulak dibuatnya. Susah nk jumpa beg yg boleh muat banyak barang pada harga yg berpatutan skrg nie

    BalasPadam
  27. Selamat pagi sabtu Ibu ucapkan pada sis mimi. Senangnya ada beg boleh lipat ni

    BalasPadam
  28. Nice bag, looks really spacious and big can fit a lot of items for a short trip perfect for mummy with kids.

    BalasPadam
  29. Bag ni boleh la nanti untuk buat bag ke gym, bag pampers, bag susu. Hehehe. Harga pun berpatutan. Ruby suka bag yang bleh lipat-lipat ni. Sebab lepas je shopping, Ruby asingkan terus masuk ke dalam bag. Kalau beli pakaian ada bag dia. Kalau beli bahan basah ada bag cooler tu. Hehe. Mak mak kan.

    BalasPadam
  30. bagus bag macam ni.nak-nak pada mereka yang travel dan nak shopping kat negara orang. bawa leh selit2 je. nak balik leh buka dan isi barang-barang shopping kan

    BalasPadam
  31. Cantiklah bag ni MIMI... Senang tengok leh sumbat semua dalam satu bag.. Besar dan nampak sangat sesuai..

    BalasPadam
  32. Very good review! Mudah2an beg ni tahan lasak sbb akak baru je order 2 utk bawa balik Raya. ;)

    BalasPadam
  33. beg ni sangat senang dibawa kemana2. paling suka sebab dia tak makan ruang..

    BalasPadam
  34. Best juga ya bag nie Mimie, boleh guna nak balik kampung raya nanti nie..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.