Jumaat, 11 Mei 2018

NAK MENANG GIVEAWAY BUKA PUASA AZLINDA X BANGI GOLF RESORT 2018

Hai korang!

Kali ni Mimi nak join Giveaway dari blog www.azlindaalin.com. Nak support kawan kawan. Lama dah tak join Giveaway. Kali ni kena rajin join.

Klik banner untuk join!

Mudah je syarat giveaway via blog ni :- 
1. Buat satu entri blog yang bertajuk NAK MENANG GIVEAWAY BUKA PUASA AZLINDA X BANGI GOLF RESORT 2018

2. Like page : https://www.facebook.com/bicaramummy/

3.Like page BGR : https://www.facebook.com/bangigolfresort/


4. Apakah menu wajib mummy di Bangi Golf Resort (BGR) 2018 ? (Jawab di blog masing-masing...untuk jawapan boleh rujuk di http://www.azlindaalin.com/2018/04/buffet-ramadhan-2018-bangi-golf-resort-murah.html?m=1 )

Jawapan : Menu wajib mestilah KAMBING GOLEK

Tarikh tutup penyertaan ialah 16 Mei 2018. Pemenang akan diumumkan di blog www.azlindaalin.com.

8 ulasan:

  1. Good luck Mimie, nanti Kak Sue pun nak join juga ❤

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum dan salam sabtu dari Ibu. Singgah blog walking. Mimi mesti tak duduk rumah cuti panjang ni kan

    BalasPadam
  3. Good Luck Mimi, Bonde join jugak... :)

    BalasPadam
  4. All the best mimi..mana tau ada rezeki boleh kita ngedate buka puasa sesama nanti kan..harap2 ada la rezeki kita semua kan..boleh berkumpul lagi nanti..bukan selalu dapat pergi ye tak?

    BalasPadam
  5. Mama singgah blog walking ke blog sis mimi. Jauh benar nak buka puasa sampai bangi

    BalasPadam
  6. Selamat menjamu selera saya ucapkan. Singgah blogwalking petang isnin ni.Kenyang kalau menang

    BalasPadam
  7. Apa khabar hari ni, ibu singgah ke blog sis mimi. Wah menarik hadiah tu.

    BalasPadam
  8. Thanks kerana sudi menunggu dan join. Baru siap list peserta http://www.azlindaalin.com/2018/05/peserta-giveaway-buka-puasa-2018-free-bangi-golf-resort-x-azlinda.html?m=1

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.