Rabu, 30 Mei 2018

MENANG BAUCER DISKAUN DENGAN LAZADA SHAKIN' DEALS GAME

MENANG BAUCER DISKAUN DENGAN LAZADA SHAKIN' DEALS GAME | Hai korang!  Sekejap saja dah Ramadhan 14 kan?  Tinggal 15 hari lagi lita nak sambut Hari Raya. Hah,  korang dah shopping keperluan untuk Hari Raya belum?  Baju? Kasut? Beg? Dah beli? Yang bekerja dan masa agak terhad nak shopping raya mesti beli online kan. Sama macam Mimi lah juga.  Banyak habiskan masa shopping online sebab lagi mudah dan jimat masa. 

KEMPEN RIANG RAYA LAZADA




Siapa tak kenal dengan LAZADA kan.  Satu platform yang besar dan sangat terkenal seantero Asia. Satu kerugian kalau tak kenal LAZADA tu apa.  Popular kot? Mimi banyak juga dah shopping dekat LAZADA ni tau antaranya Mimi beli mekap dan beg. Kalau beli di luar harga mahal tapi di LAZADA dalat murah sebab selalu ada tawaran istimewa dan diskaun tau. Sempena bulan Ramadhan dan Hari Raya yang bakal menjelang ni,  LAZADA telah melancarkan KEMPEN RIANG RAYA LAZADA. 

APA YANG MENARIK DENGAN KEMPEN RIANG RIA RAYA DI LAZADA


Apa yang menarik dengan KEMPEN RIANG RIA RAYA LAZADA ni ialah tawaran ekslusif dan diskaun hebat untuk para pelanggan setia LAZADA sehingga 90%. Hah,  best tak best?  Mesti korang dah mula tak senang duduk bila dengar diskaun sehingga 90% ni kan. Banyak jimat tu korang. Antara jenama yang terlibat dengan kempen ini ialah Apple,  Watsons, Nestle,  Maybelline,  Nivea,  Etude House,  Carlo Rino,  Drypers dan banyak lagi jenama terkenal yang terlibat. Bila tengok Carlo Rino ada ni yang buat tapak tangan Mimi gatal nak keluarkan duot beli handbag baru. Hehehe..

KEMPEN RIANG RAYA LAZADA ini akan berlangsung mulai 01 sehingga 04 Jun 2018 tau.  Empat hari saja untuk korang shopping habis habisan di LAZADA. Rugi kalau tak grab peluang yang ada ni kan. Hah, bukan setakat tawaran diskaun sehingga 90% saja tau, LAZADA pun ada juga buat Flash Sale juga di mana lebih dari 600 baucer Raya yang ditawarkan dan juga baucer buffet Ramadhan untuk korang berbuka puasa. 

LAZADA SHAKIN' DEALS GAME




Hah,  lagi satu menarik di LAZADA ialah SHAKIN' DEALS GAME yang dilancarkan.  Korang yang join game ni berpeluang memenangi baucer tunai dari RM50. Nak join game ni tak susah mana pun. Korang shake shake saja telefon korang tu hah. Nak join tapi tak tahu cara?  Okey jom Mimi ajar cara nak join Shakin' Deals Game ni. 

Pertama sekali, perlu diingatkan game ni terbuka untuk korang yang telah install aplikasi LAZADA di handphone dan telah pun mendaftar akaun sebagai pelanggan LAZADA. Kalau dah install lagi mudah  korang nak join sebab secara automatik korang layak main SHAKIN' DEALS GAME yang dianjurkan LAZADA. SHAKIN' DEALS GAME bermula dari 22 Mei sehingga 04 Jun.  

Cara nak join SHAKIN' DEALS GAME seperti di bawah :

Login aplikasi Lazada atau daftar akaun Lazada

Login akaun.  Kekal berada di Laman Utama Lazada dan siap sedia untuk shake shake handphone korang

Slot masa sesi game
Untuk terma dan syarat SHAKIN' DEALS GAME korang boleh rujuk link ni ( https://www.lazada.com.my/wow/i/my/MYCampaign/riang-ria-raya-shakin-deals/ ). Pastikan korang siap sedia setiap hari pada masa yang ditetapkan iaitu 5.30am, 12.30pm dan 9.30pm tau. Shake shake handphone korang tuh. Mana tahu ada rezeki korang menang baucer tunai RM50 boleh shopping dan shopping lagi di LAZADA kan. Kot kot nak beli hadiah untuk yang tersayang macam video di bawah ni. 



Sebelum Mimi terlupa,  kalau korang menang baucer tunai melalui SHAKIN' DEALS GAME melalui aplikasi LAZADA,  baucer tersebut boleh ditebus pada KEMPEN RIANG RAYA mulai 01 sehingga 04 Jun 2018 nanti ya! 

32 ulasan:

  1. bagus timimg diorg ni.. nak suh bangun sahur la tu.. akak pun dah gila goncang hp je sekarang ni.. mujur tak terlepas hp..hahaha

    BalasPadam
  2. Nak join la, mana tahu ada rezeki boleh shopping lagi banyak kat Lazada kan. Thanks Mimi share info ini.

    BalasPadam
  3. Wah.. Memang suka dengan pemasaran Lazada ni. Ada saja event yang diadakan untuk menarik lebih ramai pengguna. Meriah-meriah dan berbaloi-baloi pulak tu kan!

    BalasPadam
  4. I would love to participate in the Shakin deals and hope to win shopping vouchers t Lazada. I can never shop enough, even though it is not good for my budget. hehe! Thanks for the heads up, y!

    BalasPadam
  5. Jom shake shake. Mana tau ada rezeki.

    BalasPadam
  6. Wah..shake shake uolls la..kena la download apps lazada ha kalau nak join kan..sekejapnya plak kempen ni..4 hari je...kena alert ni..ikut maa rupanya..

    BalasPadam
  7. Addicted la camni duk main game shakin' ni demi nak memenangi baucer diskaun dari Lazada. Thank you sis for this information.

    BalasPadam
  8. shka layan video makcik pakcik lazada ni. akhir2nya dia berdua beli hadiah yg sama.. so sweet.. but i love that pakcik yg bwrsungguh bawa moto beli sweet hadiah foe his love..

    ehhh lari tajuk dahhh... ok kak nowa dah..

    BalasPadam
  9. kalau dapat baucar rm50 byk gak menda boleh beli.. nak try lah

    BalasPadam
  10. wahh menarik tu..Lazada dah semakin aktif nii

    BalasPadam
  11. wah tak sabarnya nak shopping dekat sini! lusa je kan! memang plan nak beli something dekat situ sebenarnya hopefully harga berbaloi lah

    BalasPadam
  12. Menarik nie Mimie, nanti Kak Sue nak intai-intai kat Lazada jugak..

    BalasPadam
  13. Baru semlm aida shopping di lazada.
    Tau dah pasal ni. Ohsem! Tak sabar nak klik balik and shopping lusa. Moga ada la yg menarik kan.

    BalasPadam
  14. Macam-macam cara nak tarik minat orang untuk membeli kalau lagi untung mereka bagi barang free heheheh wakakakaka. Lama tak shopping kat Lazada ni..

    BalasPadam
  15. gee.. i wanna try this as well.. been buying a lot at Lazada... is just lately swift to other platform. however me not gonna miss this as well!

    BalasPadam
  16. Thanks for sharing, gonna download the app and start shakin, hopefully I can get some vouchers because I've got a list of items I need to purchase.

    BalasPadam
  17. wahhh mudahnya nak dapatkan voucher daripada Lazada. Tinggal goncang2 pada waktu yg ditetapkan dan boleh memenangi voucher 50 ringgit. Sape nak bagi tu kan. Dapatlah membeli-belah nanti

    BalasPadam
  18. Rajinnya dia join, hehe. Emi malas sket nak join benda2 mcm ni. Btw lazada ni kerap betul buat promo itu ini.

    BalasPadam
  19. Dah beli baju raya dan tudung raya dah.handbag pakai yang mana ada je.handbag byk sgt.

    BalasPadam
  20. wah bestnya ada shake2 menang voucher laa... kenapa lah kita lambat tau sebab dah shopping awal dah.. tapi nanti try bukak lah mana tau tersangkut kan.. hehe.. lazada banyak offer yg dia bagi mmg ramai shopping sana kan... ni xsbr nk shaking2 dengan lazada ni..

    BalasPadam
  21. Kita pun get ready dah nak shake2 esok...
    Camt wait...
    Duk ada yg da aim dlm cart tu...
    Hihiji

    BalasPadam
  22. Wah menarik.sempat lagi nak join game shakin' deal tu, tinggal lagi few days.Thank sharing pasala Lazada Sale ni, esok nak shopping kat Lazada ^_^

    BalasPadam
  23. Lazada memang platform online pilihan Lia. Suka sangat beli barang kt sini .Rasanya dah lebih dari 10 barang. Nak shopping untuk raya pula lepas ni .

    BalasPadam
  24. harap2 boleh menang shakin' deals ni ...

    BalasPadam
  25. Salam ramadhan dari mimi, lama dah tak singgah blog walking. Bulan puasa ni masanya singkat.

    Tahniah sesiapa yang menang bauver tu. Rezeki

    BalasPadam
  26. Tak boleh masuk lazada ni kompom berhantu jadiknya..hahaha.. Nak nak kalau ada sales menggila.. Aduhaiiii.. Acc susut pon tak perasan..

    BalasPadam
  27. Selamat petang sis, Mama singgah ke sini petang ni. Ramai yang join, nak menang kalau ada rezeki mesti dapat.

    BalasPadam
  28. Assalamualaikum, Salam Jumaat & selamat pagi dari Ibu. Nak join jugalah

    BalasPadam
  29. Good Morning, Mama singgah blogwalking sis. Main shake shake pulak ya

    BalasPadam
  30. bestnyelah... main game shake-shake dan boleh menang voucher

    BalasPadam
  31. Menariknya! Saya suka shopping dekat shopee. Suami pulak dkt lazada. Boleh inform die ttg ni. Menggoncang hp la lps ni. Haha

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.