Sabtu, 26 Mei 2018

Belanja Anak Anak Makan KFC Nancho Cheezy Crunch

Belanja Anak ANAK Makan KFC Nancho Cheezy Crunch| Hai korang! Khamis baru ni, sebelum shopping kasut raya Mimi bawa anak anak makan KFC dulu. Dah sampai KFC of course lah nak cuba menu baru KFC. So, hari tu Mimi belanja anak anak makan KFC Nancho Cheezy Crunch.

Makan KFC Nancho Cheezy Crunch

Mimi order dua set KFC Nancho Cheezy Crunch untuk anak anak. Memang sedap dan crunchy sangat! Sekali pula dengan air Mango pergh lagi sedap. Favourite Mimi tau air Mango tu.

Set KFC Nancho Cheezy Crunch

Mimi pula order set lain. Tak ingat pula nama set tu. Yang Mimi ingat set tu ada ayam seketul dan KFC wrapping tu. Air Mimi tukar ambil Fanta Float. Tapi tukar air dengan Aina. Dia amnil float, Mimi ambil air Mango.

Muka happy Auni dapat makan KFC

Kakak Aina dengan gaya peace

Adhwa bukan main lagi sedut air Mango

Mimi rasa juga KFC Nancho Cheezy Crunch. Memang sedap dan rangup. Nancho yang dihancur kecil kecil u pun banyak disalut pada ayam. Ayam memang besra. Puas hati. Tapi ada juga cakap tak Nancho Cheezy Crunch indah khabar dari rupa! 

Bagi Mimi lah kan, rasa dan rupa menu baru KFC ni bergantung pada outlet yang menyediakan. Sebab ada yang okey ada yang tak kan. So far, kalau nak makan KFC, Mimi suka makn di KFC Aeon S2. Kalau makan KFC di City Park S2, memang tak puas sebab rasanya kurang sedap. Macam Mimi cakaplah penyediaan menu setiap outlet berbeza dna tidak sama walaupun menggunakan resipi yang sama!

So far, anak anak happy dapat makan Mimi pun happy juga. Korang dah makan ke Nancho Cheezy Crunch? Macam mana rasanya? Okey ke tak?

24 ulasan:

  1. Biras PC cakap tak best...betul juga ikut outlet dan rezeki...

    BalasPadam
  2. dah lama tak makn kfc sejak ber puasa 11 hari ehh hehe. nak bawa anak2 juga nanti berbuka di sana

    BalasPadam
  3. kfc.. my finger lickering good. love this also. tried them... so good

    BalasPadam
  4. Nak berbuka puasa makan KFC la hari ini..teringin plak nak makan bila tengok nih..ada lagi rupanya yang nachos nih skg yer..nanti nak try la.

    BalasPadam
  5. Emi dah try before puasa haritu. Macam tak berapa best je. Ke tekak emi je yg rasa ayam kali ni tak best. Huhu

    BalasPadam
  6. Sajer jer goda ni...x adil..x adil...nak KFC jugak

    BalasPadam
  7. Belum pernah try lagi set yang ini..nampak mcm best je kan.. Mesti anak anak suka nanti.. Ada masa nanti nak terjah jufak la..

    BalasPadam
  8. Tak try lagi yang ni. Macam sedap je tengok. Nak try la nanti. Terliur tengok, hahaha

    BalasPadam
  9. betul tu..ade stgh outlet mcm buat cincai je huhu...ari tu nak beli tp dah abes..nak tunggu plak lama..hehehe buka pose ni nak beli la lol


    BalasPadam
  10. sedap! dah rasa cuma harganya sedikit mahal hehehe. this time rasanya memang crispy dan makan gn cheese pulak fuhh sedap

    BalasPadam
  11. Nampak sedap je tu makan KFC. Terliur tengok bulan puasa ni. Hehe Whipped potato tu pun favourite tu. Anak-anak kalau dapat KFC suka lah tu kan...

    BalasPadam
  12. Lia suka KFc baru ni sebab peminat cheese. Memang sedap dan kena dengan tekak. Cicah dengan cheese tu mmg lah menyelerakan.

    BalasPadam
  13. tak rasa lagi..sebab takut kecewa taksama macam dekat iklan..hahaa..pernah terjadi..tapi tengok tempat juga kan..kadng tempat tu bagus..bagi lebih cheesee..huhuhu

    BalasPadam
  14. sedpa kan...jangan lupa join conte4st kfc era blh menang voucher kfc 100 bila makan nachos ni heheh..tapi kena simpan resit ler

    BalasPadam
  15. dah cuba menu baru kfc ni di rnr masa balik dari mengundi yang lepas. Not bad la rasa dia bagi saya.

    BalasPadam
  16. Belum sempt lg nak rasa yg crunch nie. Haihhh bila baca entri nie makin rasa nak cuba pulak. Dari hri tu nak cuba tapi tak dan lagi. Okay buka puasa nie mesti kena beli

    BalasPadam
  17. Rawlins tak try lagi nie. Nampak sangat menyelerakan, especially time ramadan kan. Haha.

    BalasPadam
  18. Kids jaman now pada doyan ya ma makanan kek CFC. Ponakan aku juga gitu. Klo puasa minta buka puasanya di KFC. Atau minta di belikan buat sahur.

    BalasPadam
  19. Belum rasa lagi perisa terbaharu ni. Nanti la lepas puasa kalau ada disediakan lagi nak cuba gak,hehe

    BalasPadam
  20. oh my.. u make me really craving of KFC now... lolz...
    never try this KFC Nachos yet. wanna try it sooooooon

    BalasPadam
  21. Oh its like this, I have not try this new menu yet. I might be going there this weekend, nak cuba this too.

    BalasPadam
  22. wow, looks so good but need to diet sebelum raya for all the raya food!

    BalasPadam
  23. xde kesempatan lagi nak cuba KFC baru ni.. tengok tu makin rasa nak cuba. insyallah nanti..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.