Sabtu, 21 April 2018

YASIN MURAH 50 SEN DI SELANGOR

YASIN MURAH 50 SEN DI SELANGOR  | Hai korang! Trend kini mana mana majlis yang diadakan tak kiralah majlis perkahwinan, aqiqah, hari lahir dan sebagainya pasti akan ada door gift sebagai tanda kenang kenangan. Ada yang bagi mug, kicap, sos, tuala dan kuih muih. Ada juga bagi yasin tapi jarangkan? Kenapa tidak kalau korang jadikan yasin sebagai door gift. Tetamu pasti suka. Kalau korang nak dapatkan yasin dan terjemahan yang murah Mimi tahu satu tempat yang menawarkan yasin murah. YASIN MURAH 50 SEN DI SELANGOR memang yasin termurah setakat ini yang Mimi jumpa tau.



YASIN MURAH 50 SEN DI SELANGOR 

Mimi pun ada YASIN MURAH 50 SEN ni daripada owner yang sama tau. Isi kandungan yasin bukanlah fotostat dan tulisan juga sangat jelas.

Dah lama ada yasin murah. Watermark pun dah expired punya. Lama tak lama yasin ni Mimi ada. Kualiti yasin memang tip top okey!

Ada pelbagai corak dan design kulit YASIN MURAH 50 SEN yang ada dan korang boleh pilih mana satu pilihan korang. Semua cantik cantik tau korang. 

Yasin murah 50 sen di Selangor

Yasin murah 50 sen di Selangor

Yasin murah 50 sen di Selangor

YASIN MURAH 50 SEN ini juga boleh dijadikan sebagai hadiah pada customer korang (kalau korang seorang seller jual baju, tudung atau apa sahaja). Dari tak tahu nak bagi hadiah apa kat customer, ni ideanya!  Yasin dan doa pilihan ni.

Yasin ni, boleh beli borong atau loose pun boleh juga. 

Korang nak tahu tak apa yang menarik tentang Yasin Murah di Selangor ni :-

1. Delivery setiap hari bekerja sekiranya korang membuat bayaran masuk sebelum 10 pagi. 


Penghantaran yasin murah 50 sen setiap hari

2. Bukan pre order tau korang. Yasin murah 50 sen ni ready stock! 

3. COD pun ada, setiap Isnin hingga Khamis di Star Avenue Shah Alam ( 6 petang atau ke atas)

4. Saiz cun habis! 10 x 15cm.



5. Kulit tebal, bukan glossy paper. Tak ada cop jari atau cop tangan boleh orang lain dapat.

6. Tulisan jelas bukan versi photostat 

7. Boleh muat envelope kecil. Kalau korang nak buat sebagai kad ucapan pun, boleh jugak!

8. Ada testimoni positif daripada pelanggan tau.




9. Trusted seller.

Macamana nak beli? Korang boleh membuat tempahan melalui whatsapp. Hanya whatsapp saja tau  untuk membuat pesanan yasin murah 50 sen yang korang nak tuh ke www.wasap.my/60126460421 atau www.wasap.my/601151044524

Nak POSTAGE PERCUMA? Nak beli pakai KAD KREDIT / DEBIT.

Boleh beli di :

FB :

IG :

34 ulasan:

  1. Akk last year jdkan sbg kad ucapan raya yasin ni. Hehe.

    BalasPadam
  2. mudahnya ada perkhidmatan jual Yassin macam ni, nak buat kenduri senang tempah!

    BalasPadam
  3. Alhamdullilah. Yasin murah dan sangat sesuai dijadikan door gift untuk majlis.

    BalasPadam
  4. banyak design dia.. murah pulak tu.. tapi, amat besar pahalanya

    BalasPadam
  5. Murah kan harga, comel pula tu.. Sesuai nak buat doorgift, Kak Sue dah beli hari tu..

    BalasPadam
  6. Comel2 yasin tu. Buat doorgift kawen sesuai sgt.

    Jom jenguk blog Liza.

    BalasPadam
  7. CANTIK...comel...dan the best part tanpa minum order...sesuai utk pelbagai majlis..kan?

    BalasPadam
  8. Mana nak dapat harga macam tu lagi. Dah lah murah comel pulak tu. :)

    BalasPadam
  9. Cantik nya kakk design kulit buku yasin ni.. 50sen mmg murah ni
    Memang sgt sesuai untuk doorgift buat tetamu

    BalasPadam
  10. wah menarik ni..sesuai sgt dijadikan gift kan

    BalasPadam
  11. Wah, murahnya sesuai sangat buat doorgift jimat rm0.50 je

    BalasPadam
  12. Kalau sebelum ni kat ipoh pemes jugakla kalau pergi kenduri dpt doorgift yassin ni.

    BalasPadam
  13. Murhnya...elok la yang nak kawen atau buat majlis tu tempah kat sini..jimat duit..

    BalasPadam
  14. Murah sgt tu..bole buat doorgift..design pun nmpk cntik

    BalasPadam
  15. murah sangat ni... untuk bakal pengantin yang sedang mencari yassin tu boleh lah order sini kan.. jadikan doorgift untuk para tetamu yang datang.. dapat juga pahala.. Untuk yang nak beramal jariah kepada masjid2 atau surau boleh juga hadiahkan yassin ni kepada surau atau masjid

    BalasPadam
  16. I like their cute designs. Moreover, the cost is so friendly. Worth to recommend to friends.

    BalasPadam
  17. senang dan mudah kan utk door gift
    dan small gift utk kenduri.. bagus
    dan boleh digunakan hrian dr beri
    benda2 yg lain. boleh selitkan
    tasbih.. so cool

    BalasPadam
  18. Dah jadi trandkan sekarang ni orang bagi surah Yassin masa majlis kenduri tak kisah lah kahwin ker, akikah ker atau majlis doa selamat sekali pun ia sangat flexible dan mudah dapat lagi pahala bagi orang membaca ayat Al Quran setiap waktu...

    BalasPadam
  19. Sesuai nak jadikan doorgift org kahwin sebab harga dia murah dan berbaloi.tengok design pun cute

    BalasPadam
  20. Murah sangat nie !!! Boleh lah consider untuk any majlis nanti. Okaylah sikit kan bagi buku surah yassin. Dapat jugak pahala kalau penerima baca. Design pula cantik2 n pelbagai. Suka !!

    BalasPadam
  21. Murah sangat ni mimi. Sesuai lah pada yang tercari-cari doorgift dengan bajet yang rendah. Al maklumlah ekonomi tak berapa cun sekarang ni kan. Walau pun 50sen tapi design dia cantik2. Boleh buat kad ucapan lagi. Kreatif sgt.

    BalasPadam
  22. murah memang murah..cantik design dia. memang sesuai buat doorgift untuk majlis apa-apa..memang lagi senang bagi yasin je, takyah fikir banyak. Blik simpan boleh buat baca..ehhee..

    BalasPadam
  23. ramai yang dah mula letak yasin kecik ni dalam goodies bag. murah dan banyak manfaat

    BalasPadam
  24. Murahnya...bolehlah beli banyak-banyak untuk letak dekat rumah atau pun belikan untuk masjid. Amat sesuai utk kemudahan jugak orang datang bila ada majlis di rumah yang tak bawa buku surah Yassin ni.

    BalasPadam
  25. mmg dah ramai yg jadikan surah yassin utk gift. sesuai sgt utk majlis perkahwinan, tahlil ke. dapat juga pahalakan. klau beli banyak boleh juga disedekah kan dekat surau atau masjid

    BalasPadam
  26. Ruby tiap tahun mesti beli Yasin Comel ni untuk majlis. Tahlil, aqiqah, kenduri dan majlis akad nikah sedara mara. Mesti beli. Beli lg banyak lagi murah. Beli banyak dan standby je kat rumah. Hahaha. Ni nak dekat bulan Ramadan. Ada majlis tahlil. Ruby join dengan sedara mara utk bg goodie bag Yassin ni. InsyaAllah kita semua beroleh keberkatan dunia dan akhirat. Amin.

    BalasPadam
  27. wow the price is just so competitive, we can hardly find these so cheap anymore and it comes in loose pack as well, for business owners this is a great gift for your customers!

    BalasPadam
  28. RM0.50 sahaja ? Mememang murah dan berbaloi kalau nak beli untuk kuantiti banyak dan dibuat doorgift. Rekaan dan corak yasin ni pun sangat cantik dan moden. Dapat pahal kalau sedekahkan lagi dekat orang.

    BalasPadam
  29. Murahla yasin ni. Kalau nak buat majlis yasin antara brg yg best utk dijadikan goodies. Blh beli sikit2 pulak tu

    BalasPadam
  30. Semoga makin banyak orang yang sudi berbagi yasiin. Bacaan suci di bulan ramadhan ini wajib amalkan semoha kita semua mendapat keberkahan daruNYA dan selamat dunia akhirat

    BalasPadam
  31. Murah dan cantik. Boleh lah order untuk majlis apa-apa nanti. Dulu ada cari juga tapi tengok harga, tak jadi nak order

    BalasPadam
  32. Dah llah murah, design pula cantik cantik. kena bookmark ni, kot -kot nak buat majlis pa per boleh jadikan doorgift..

    BalasPadam
  33. Murah n comel..selalu ingat doorgift macam ni mahal.kita paling suka kalau dapat doorgift yassin mcm ni..senang selit kat kereta..selit kat hbag kan..design dah ler comel plak tuuu

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.