Isnin, 23 April 2018

Blogger Anil Wanina Yang Mimi Kenali

Blogger Anil Wanina Yang Mimi Kenali | Assalamualaikum dan hai korang! Lama sangat entry ni bersapau dalam draf. Kali ni Mimi nak sudahkan tugas yang tergendala tentang pendapat Mimi mengenai rakan blogger. Mimi nak kongsi cerita tentang BLOGGER ANIL WANINA YANG MIMI KENALI.

BLOGGER ANIL WANINA YANG MIMI KENALI

Blogger Kak Anil


Mimi tahu mengenai blog kak Anil lama dah. Masa blogwalking. Tapi kenal secara rapat tu tak lah. Apa entah lagi berjumpa empat mata. Mimi suka baca blog Kak Anil sebab dia rajin travel tau. Tapi Mimi lebih pada silent reader.

Banyak tempat yang Kak Anil pergi tau. Suka baca pengalaman Kak Anil. Beri inspirasi untuk Mimi travel tengok negara orang. Ditakdirkan tahun lepas Mimi join satu group di mana Kak Anil salah seorang ahli group tu juga. Dari situ lah Mimi kenal Kak Anil secara dekat. Kak Anil juga merupakan seorang ibu yang bekerjaya. Nak tau kerja apa sila tanya Kak Anil sendiri. Kak Anil sama juga macam Mimi part time blogger.



Alhamdulillah, akhirnya kitorang berjumpa empat mata juga ketika sama sama terlibat dengan Bufet Ramadhan di Bangi Golf Resort. Bukan setakat jumpa Kak Anil saja tau, blogger Kak Shuhaida a.k.a Kak Sue dan blogger Ana Suhana pun pertama kali Mimi jumpa. 



Kali kedua jumpa Kak Anil masa makan di Cyberview Resort & Spa, Jumaat baru ni. Kak Anil sangat peramah tau korang. Seronok kenal dan berkawan dengan Kak Anil tau. Korang ada yang masih belum kenal Kak Anil? Kalau belum korang boleh terjah blog dan media sosial Kak Anil seperti di bawah :

Blog :

Facebook :

Instagram :

17 ulasan:

  1. Kan...first time kenal dah rapat..siapa x kenal Anil..kaki travel ni..kang minggu ni kat KL..esok lusa tetiba dia kat Australia...geram je kan..

    BalasPadam
  2. pernah jumpa kak anil mase join tourism Johor tahun lepas

    BalasPadam
  3. akk pun pernah 2 kali kot jumpa Anil kat event tapi tahun ni belum lagi..

    BalasPadam
  4. Ibu singgah blog walking hari isnin sis mimi. Selamat berukhuwah sesama blogger

    BalasPadam
  5. sedap nama nya..anil wanina yea.. nanti TB terjah blog dan instagram blpgger anil wanina ni...

    BalasPadam
  6. Seronok kan kenal Anil, baik n peramah. Suka bantu, tak kedekut nak kongsi apa-apa.. Seronok juga kenal n jumpa Mimie hari tu, macam dah kenal lama.. ❤

    BalasPadam
  7. Mama datang singgah blog walking blog sis mimi. Ramai blogger femes kan. Mama blogging suka suka je. :)

    BalasPadam
  8. Maznee datang blog walking petang selasa ni sis mimi. Tak pernah singgah blog lagi. Insyaallah akan datang

    BalasPadam
  9. Selamat petang puan. Saya singgah blog walking. Meriah dunia blogger

    BalasPadam
  10. sedap nama . anil wanina..nanti rabia terjah blog dia ok

    BalasPadam
  11. Kak Anil very humble org nya..seronok berkawan dgn beliau. 1st jumpa ms kitorg join 1 kelab dulu

    BalasPadam
  12. kak nil memang peramah dan sempoi. miza ingat lagi last year jumpa kak nil boleh duk sekali borak-borak eh macam dah kenal lama

    BalasPadam
  13. bestnya anil.. rasa cam nak ikut jalan2 je haha.. apapun mmg best baca blog anil

    BalasPadam
  14. Seronok kenal kak anil. Baik orgnya suka trael plak tu.. Thanks korang..

    BalasPadam
  15. Kenal melalui blog dan social media jugak. Tak pernah jumpa face to face lagi. Mimi pun sama x penah jumpa lagi. duk rajin komen je.

    BalasPadam
  16. ada masuk gak blog anil ni x komen hihihi..

    BalasPadam
  17. First time jumpa k.anil, k.anil ni jenis cepat mesra & slumber ja style dia.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.