Khamis, 1 Mac 2018

Top Commentator Bulan Februari

Assalamualaikum dan selamat pagi korang. Dah makan ke korang? Setelah sekian lama tak beri hadiah untuk top commentator, akhirnya Mimi buat juga untuk tahun ni untuk menghargai merwka yang rajin datang blog Mimi dan tak jemu jemu baca blog picisan ni.

Untuk top commentator bulan Februaril ni Mimi akan beri Focallure Eyeshadow Pallette tau.


Cantik tak eyeshadow ni. Mimi beli dekat Shopee tau. Memang niat beli nak hadiahkan top commentator blog Mimi. Tak nak beli untuk diri sendiri pun sebab Mimi ada eyeshadow yang jarang guna. Terfikir nak belikan mekap sebab tahu mesti ramai suka kan. Warnanya pun menarik.

Top commentator bulan Februari blog Mimi ialah kak SURIA AMANDA.



Tahniah kak SURIA AMANDA. Kepada kak SURIA AMANDA sila emailkan nama, alamat dan no.phone ke mimiazirah84@gmail.com untuk pengeposan hadiah.

Pencarian top commentator bulan Mac masih diteruskan ya. Good luck korang!

23 ulasan:

  1. tahniah SA..nanti boleh melaram dengan eyeshadow baru

    BalasPadam
  2. tahniah kak SA.. nanti mimi bg hadiah kat yg no 4 pulak ya.. hahaha

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah. Tahniah SA! Best tu hadiah top komentator dia. Tunggu bulan ni pulak kot ada rezeki menang. Hehe..

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah, gigih komen kat blog Mimi,sebenarnya saje je nak test sebab dah lama tak join top komentator blog kawan- kawan kan..hehehe...terima kasih mimi..nanti akak email ye..

    BalasPadam
  5. Tahniah buat yang tersenarai top komentar 😊

    BalasPadam
  6. waaa...bestnye...murah rezeki along aka SA.

    BalasPadam
  7. mak ai tu dia 222 comments..tahniah tahniah!!

    BalasPadam
  8. wah...bestnya..ni kena banyak lagi kena komen ni...

    BalasPadam
  9. tahniah tau..bagus depa ni rajin blogwalking..rerajin la dtg blog cikyan jugak huii..cikyan pon nak bg hadiah jugak..hihihi

    BalasPadam
  10. Mak ai. Tak terkejar ana tu mimi oi. Berhuhu je lah nampaknya.

    BalasPadam
  11. taniah kak SA. sesuai hadiah tu dgn kak SA

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.