Selasa, 20 Mac 2018

Hadiah Top Commentator Bulan Mac

Assalamualaikum dan selamat petang korang. Dah dua hari tak update blog rasa lemau sungguh badan sebab tak sihat. Entry kali ni Mimi nak update mengenai hadiah top commentator bagi bulan Mac.

Sebelum ni top commentator dapat hadiah eye shadow Focallure. Untuk bulan Mac ni hadiah masih sama iaitu eye shadow Focallure. Kali nih Mimi bagi kod 02 pula.


Masih dalam kotak dan berbalut dengam plastik tau korang. Hah siapalah yang beruntung dapat hadiah eye shadow ni kan. Eye shadow ni best tau pigmented. Doakan Mimi diberi rezeki yang melimpah. Mana tahu top commentator yang kedua pun dapat hadiah juga kan.


Kalau nak tengok warna kod 02 ni dengan lebih jelas korang boleh baca entry ni  http://www.mimiazirah.com/2018/02/hadiah-top-commentator-bulan-februari.html?m=1

Good luck ya korang!

18 ulasan:

  1. kalau saya dapat...

    nak eye shadow supaya nampak mercik hahahaha

    BalasPadam
  2. Wah.. Hadiah yang sangat ohsem.. siapalah agaknya yang bertuah tu..

    BalasPadam
  3. Good luck all top komentator..akak bagi chance kat orang lain ye...

    BalasPadam
  4. Wahhh cantiknya..hehehe..suka eyeshadow ni..nk komen2 banyak2 lah..hehhe..support blogger <3

    BalasPadam
  5. Woww, wowww..dah jauhhhh ketinggalan..hahaha...tapi nice, geramm je tengokk!

    BalasPadam
  6. wahhh kaki mekap mesti suka punya lah hadiah ni

    BalasPadam
  7. alamakk xleh kejar lah top komentar tu hihi all the best uols

    BalasPadam
  8. Wahhh bestnya hadiah ni kak Mimi.. milik siapa agaknya nanti ..

    BalasPadam
  9. Hi, Nona nak ajak join giveaway Nona, please come and join, hehe~
    http://nonasani.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    BalasPadam
  10. wah bestnya.. lagi rajin lah nka komen blog mimi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.