Sabtu, 9 Disember 2017

Jom Berkenalan Dengan Blogger Shuhaida Kabdy


Jom Berkenalan Dengan Blogger Shuhaida Kabdy | Sebelum ni Mimi ada share cerita mengenai blogger kak Linda, kak Ita, kak SA dan Ana. Kali ni nak cerita pasal kak Sue pula atau lebih dikenali dengan nama Shuhaida Kabdy. Tak payah buang masa lagi jom berkenalan dengan blogger Shuhaida Kabdy.


JOM BERKENALAN DENGAN BLOGGER SHUHAIDA KABDY



Kak Sue

Blogger Shuhaida Kabdy atau Mimi lebih mesra panggil kak Sue ni,  Mimi kenal beberapa bulan lalu dalam group blogger. Dari situ Mimi kenal kak Sue walaupun tak pernah bersua muka. Seronok tau berborak dengan Kak Sue walaupun dalam whatsapp. Macam dah kenal lama. Kak Sue juga tak lokek kongsi ilmu blogging tau. 

Blog kak Sue pun seronok dibaca sebab santai santai kan. Kalau korang nak kak Sue review produk atau perkhidmatan perniagaan korang pun boleh tau. Dialu alukan confirm puas hati.


Kak Sue sama macam Mimi juga ada tiga orang cahaya mata. Selain daripada berblogging kak Sue juga bersama suami dia menjalankan perniagaan tau. Hah, nak tahu kak Sue dan suami berniaga apa korang boleh terjah blog kak Sue nanti. Mimi pun belum berjumpa dengan kak Sue personally tapi memang berharap sangat dapat jumpa kak Sue suatu hari nanti. In shaa Allah ada rezeki tak ke mana kan. Mesti dapat jumpa juga. 

Nak kenal kak Sue dengan lebih dekat korang follow blog dan socmed kak Sue. 


15 ulasan:

  1. Samalah juga dgn mama. Rasa selesa berkenalan dgn Mimi, kak sue Dan blogger lainnya

    BalasPadam
  2. Ingt kaksue ada ank bujang je.. Rupanya ada ankdara juga.. Dh beberapa kali jmpa kaksue

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaaa kan..anak dara dia pun dah sama rupa ngan dia..kadang keliru tau

      Padam
  3. Terima kasih Mimi sudi kongsi tentang Kak Sue n blog Kak Sue.. seronok juga kenal Mimie, asyik ketawa je kejenya.. semoga kita dapat jumpa satu hari nanti kan.. n semoga ukhuwah berpanjangan.. ❤

    BalasPadam
  4. mimi pun belum pernah jumpa kak sue ye? akak teringin nak jumpa semua..

    BalasPadam
  5. Wah... Teringat zaman2 tulis blog dlu².. Ada segmen bkenalan camni.

    BalasPadam
  6. akk dh jumpa Shuhaida Kabdy rasanya 2x kot..mmg nice and humble orangnya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju..kak Su memang jenis humble..cepat mesra

      Padam
  7. Assalamualaikum Wrmbth, Salam isnin dari Maznee

    Salam silaturahim mimi

    BalasPadam
  8. tak kenal lagi siapa kak su ni. Lepasni boleh terjah blog dia :D

    BalasPadam
  9. memang baik orangnya walaupun tak pernah jumpa. semoga ikatan silaturrahim ini berpanjangan.

    BalasPadam
  10. Selesa ngan Kak Sue sebab orangnya peramah...pandai maksa laksa..laksa sedap..akak suka laksa kak sue masak..muahahaha...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.