Selasa, 19 September 2017

Ranking Alexa Blog www.mimiazirah.com

Ranking Alexa Blog www.mimiazirah.com | Dah lama tak check ranking alexa untuk blog. Hari ni tergerak hati pula nak check ranking alexa blog www.mimiazirah.com

Ranking Alexa Blog www.mimiazirah.com



Okeylah bagi Mimi ranking ni. Blog picisan kan. Tapi tetap kena usaha naikkan ranking. Global rank tu tak yah tengoklah, memang juta jutalah kan. Kalau dapat duit sedebuk macam tu kan best.hahaha..

Sekarang ni tengah usaha naikkan blog supaya lebih dikenali. Dulu masa buat blog langsung tak kisah pasal ranking ke uv ke pv ke janji ada blog. Sekarang dah matang tahu hala tuju berblog. So terus pandang ke hadapan. Tak toleh dah ke belakang.

Nak check ranking alexa korang? Klik sini >> https://www.alexa.com/siteinfo <<

11 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.