Isnin, 14 Ogos 2017

Semakan Daftar Pemilih SPR

Semakan Daftar Pemilih SPR | Sekarang ni dah mula sibuk dengan Sukan SEA. Selepas itu, sibuk dengan mengundi pula. Korang dah daftar pemilih? Kalau belum, cepat cepat daftar. Yang dah daftar, jom buat semakan daftar pemilih SPR korang.

Semakan Daftar Pemilih SPR


Malam tadi Mimi buat semakan daftar pemilih SPR, tempat mengundi Mimi di Padang Tembak nanti. Sebelum ni Mimi mengundi di 5 RAMD Kem Kluang. Bila suami dah bertukar di Sg Besi, jadi kenalah tukar Pusat Daftar Pemilih kan. Jenuh pula nak pergi jauh jauh. Sebelum ni memang Mimi dan suami mengundi di Kluang. Tapi suami bagi cadangan tukar tempat mengundi. At least, dekat sikit dan mudahkan pergerakan kitorang nak pergi mengundi.

Tapi Mimi tak pastilah dapat pergi mengundi ke rak sebab nanti Mimi terlibat sebagai Kerani Pengundian nanti. Cari pengalaman kan. Nak juga rasa bertugas di hari mengundi nanti. Tapi rasanya selalu mengundi di kem akan dibuat awal. Sebelum ni masa mengundi di Kem Kluang pun, Mimi dan suami mengundi awal. So, hopefully kali nih mengundi awal juga la kan.

Buat korang yang nak semak daftar pemilih SPR bolehlah klik link ini 

14 ulasan:

  1. thanks share..kena semak awal-awal kan,,senang nak plan perjalanan hari mengundi nanti

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Wrmbth
    .
    Salam pagi isnin yang produktif :) Apa khabar sis mimi azirah

    Terima kasih share link ni

    Maznee dah buka

    BalasPadam
  3. Ana pula di selayang dun taman templer. Selamat mengundi in advance. Hehe. Boleh ke cmtu. :)

    BalasPadam
  4. Wah, dah nak Merdeka dan lepas tu pilihanraya umum.

    Rasanya saya mengundi kat Kota Bharu.

    Sekarang tinggal di Ampang, Selangor.

    Nampaknya masa menggundi kena balik kampung le..

    BalasPadam
  5. dah nak dekat pilihanraya kita. semoga negara kita sentiasa makmur dan sejahterA. InsyaAllah. Aamin. :)

    BalasPadam
  6. Bila buat semakan, mula terasa sedikit sebanyak bahang pilihanraya.. thanks sharing :)

    BalasPadam
  7. eh kem sungai besi tu tempat membesar dulu. 10 tahun duduk sana lepastu pindah kem dekat sabah. Selamat mengundi nanti! :D

    BalasPadam
  8. thanks utk sharing..nanti boleh la semak walau dh tau kat mana tempat mengundi tu kat Wangsa Maju ni jer..

    BalasPadam
  9. wah kerani mengundi ya kak

    selamat bertugas

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.