Selasa, 25 Julai 2017

Terbeli NYX PROFESSIONAL MAKEUP Soft Matte Lip Cream Lipstick - Milan

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Soft Matte Lip Cream Lipstick - Milan | Wanita dan mekap berpisah tiada. Nak nak kalau ada sale lagi lah bertambah rambang mata nak shopping. Itu nak ini nak kan. Ditambah pula dengan time dapat gaji, lagi menjadi jadi nak shopping. Macam Mimi sekarang ada satu hobi baru tau sekarang ni, kumpul koleksi lipstick jenis matte. Pantang nampak warna cantik je mesti nak beli. Tapi taklah semua warna Mimi beli kan. Kalau warna yang daring sangat taklah Mimi beli hanya mampu pandang saja. Tadi duk usha Lazada sekali terbeli pula NYX PROFESSIONAL MAKEUP Soft Matte Lip Cream Lipstick - Milan. Kebetulan officemate ada jenis yang sama, tengok warna terus berkenan, apalagi terus belilah kan. Officemate Mimi pun join beli sekali.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Soft Matte Lip Cream Lipstick - Milan

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Soft Matte Lip Cream Lipstick - Milan

Inilah NYX PROFESSIONAL MAKEUP Soft Matte Lip Cream - Milan. Tengok warna pun dah buat jatuh hati. Mimi suka warna warna yang nude, earth, soft. Kalau warna daring sangat pun, Mimi ada satu saja jenama dari Seqy. Macam warna Milan ni betul betul buat Mimi jatuh hati. Memang kena grab juga. Maybe next month nak grab warna lain pula, dah siap list warna apa yang nak grab nanti.




Setiap kali sebelum gaji, Mimi memang dah siap siap buat kira-kira perbelanjaan setiap bulan. Tolak siap siap duit simpanan, duit pengasuh, yuran sekolah anak, duit kutu, bil-bil dan duit belanja untuk mama dan ayah. So, senang nak tahu baki yang tinggal. Memang, Mimi akan spend sedikit duit untuk belanja diri sendiri. Untuk diri sendiri tu yang terbeli lipstick.

Nak nak sekarang Lazada sedang mengadakan sale untuk pelbagai jenis lipstick jenama terkenal. Antara jenama yang terlibat ialah Maybelline, Loreal, NYX, Mary Kay, Revlon, Etude House, SilkyGirl dan banyak lagi. Sale sehingga 70% okey. Mahunya tak tentu arah bila tengok sale sampai 70% potongan. Mimi dah aim jenama NYX ni, sekali bila ada sale mana boleh lepaskan peluang kan.

Kalau ikut perkiraan, mungkin lipstick yang Mimi order akan sampai esok ataupun lusa. Tak boleh agak bila sampai sebab order di Lazada kan, bergantung pada seller itu sendiri. Hopefully, sampai cepatlah kan tak sabar nak pakai dan review sekali.

Korang yang nak shopping lipstick tu boleh terjah Lazada dan wajib tengok. Rugi kalau tak grab satu tau...hahaha...

7 ulasan:

  1. Mama suka color soft mcm Tu.. nampak mulus je

    BalasPadam
  2. Rose pun ade. Baru dua. Milan dan Arnwrep tu. Eh macam salah ja ejaan Rose ni. Hi hi

    BalasPadam
  3. Cantiklah warna dia =) ambou terbeli...tak sengaja beli eh...hahaha

    BalasPadam
  4. wah3 terbeli yek.... cantik color tuh

    akak mmg pakai lipstik nyx mmg best color nya... nk cuci pun mudah

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.