Rabu, 28 Jun 2017

Pertama Kali Sambut Hari Lahir Adhwa

Pertama Kali Sambut Hari Lahir Adhwa | Sebenarnya hari lahir Adhwa pada 23 Jun yang lepas iaitu pada 27 Ramadhan. Jadi, preparation nak sambut hari lahir dia memang tak buat lah sebab masih berpuasa dan sibuk nak siapkan keperluan raya kan. Tapi, masa raya ketiga semalam encik suami tiba tiba ajak pergi Lukut nak beli barang katanya. Rupa rupanya nak belikan anak boy dia kek hari lahir. Yela, pertama kali sambut hari lahir Adhwa kan.

Jadi, semalam sambutlah hari lahir Adhwa secara kecil kecilan. Kebetulan semalam Mimi dekat rumah orang tua dan saudara mara ada datang beraya jadi buat sekali terus senang. Unplanning activity.

Adhwa pun semalam malu malu kucing saja time potong kek. Senyum kemain lebar dapat potong kek.


Time nak potong kek nih Adhwa malu malu lagi. Selalu dia lah camera friendly, boleh pula time nak potong kek dia malu nak kamera. 

Walaupun tak semeriah mana, syukur buat juga sambutan untuk si kecil. Sekejap saja masa berlalu, dah setahun pun dia.

Semoga Muhammad Adhwa Faris membesar dengan sihat. Menjadi anak yang soleh dan berbakti untuk Ummi dan Abi, keluarga dan negara. Semiga diberikan rezeki yang melimpah ruah dan hidup Adhwa dilimpahi kasih sayang. Aamiin.


 

7 ulasan:

  1. Comelnya adhwa. Happy birthday sayang semoga jadi anak soleh kebanggaan ibu ayah

    BalasPadam
  2. Hepi besday adhwa

    Kdg yg simple tu yg meriah

    BalasPadam
  3. anak so cute..

    selamat hari lahir buat adhwa..

    semoga menjadi anak yang hebat di dunia dan akhirat..aamiin

    BalasPadam
  4. Alolo comel adhwa. Happy birthday..

    BalasPadam
  5. Tetiba ternampak gambar adhwa masa baby alolo tomeynye

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.