Instant Shawl Double Loop Ash Camikiya

Instant Shawl Double Loop Ash Camikiya | Assalamualaikum dan hai korang. Pejam celik pejam celik hari nih dah masuk hari ke 18 kita berpuasa. Okeylah, Mimi nak cerita dekat korang mengenai Instant Shawl Double Loop Ash Camikiya yang Mimi beli minggu lepas. Mimi beli dua helai iaitu warna Maroon dan Copper.

First impression bila dapat Instant Shawl Double Loop Ash Camikiya nih memang fall in love terus tau. Bukan setakat cantik saja malahan menjimatkan masa tau. Tak payah belit sana belit sini, cuma dua kali sarung siap dah.



Bab keselesaan, memang Mimi berani jamin memang selesa. Tak panas dan yang paling penting labuh. Korang boleh adjust labuh ikut keselesaan korang nak. Macam Mimi sendiri, instant shawl nih memang banyak bantu Mimi bersiap. Nak nak ada anak kecil nih, ada masa nak belit sana belit sini. Memang taklah kan.

Sekarang nih Ash Camikiya sedang buat promosi tau. Korang boleh je terjah Ash Camikiya di fb atau ig. Rambang mata dibuatnya. Lepas nih, Mimi nak grab lagi empat helai instant shawl nih. Tambah koleksi.

1 comments:

  1. mmg cantik nampak nya shawl tuh...
    yg color maroon tu menggoda colornya....

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..