ALTHEA's Raya Giveaway Festival

ALTHEA's Raya Giveaway Festival | Koranggggg nak bagitahu nih, memandangkan tak lama lagi kita nak sambut Raya, ALTHEA mengadakan Raya Giveaway Festival buat korang yang memang kaki mekap. ALTHEA merupakan platform online shopping barangan kecantikan dan mekap produk KBeauty. Yang kaki mekap memang tidak asing lagi dengan ALTHEA nih.Biasalah kan perempuan dan mekap berpisah tiada. Pelbagai produk mekap boleh korang dapat di ALTHEA tau. So, raya nanti bolehlah melaram sakan dengan mekap ala ala retis Korea gitu. Rugi kalau korang tak shopping di ALTHEA sekarang nih sebab tengah ada promosi kaw kaw, harga panah janung gitu.

Setiap kali log in kat web ALTHEA, memang rambang mata dibuatnya tau. Pilihan terlalu banyak sampai tak tahu nak pilih yang mana. Semua produk di ALTHEA nih best best tau korang. Tak ada yang tak best..Memang rugi sangatlah kalau tak shopping kat ALTHEA. Korang tak perlu rasa was was atau ragu ragu nak shopping produk mekap ALTHEA nih tau sebab produk nih merupakan produk KBeauty yang didatangkan terus dari Korea. Dijamin selamat okey. 


Sempena Raya Giveaway Festival nih korang akan dapat keisitimewaan yang tersangatlah best di Althea tau. Nak tahu apa keistimewaan yang korang dapat? 

♡ Satu gift setiap pelanggan - Korang akan dapat free gift yang boleh dipilih mengikut pilihan yang korang suka selepas shopping nanti. Korang akan ke satu page goodies items, just pilih saja barang yang korang nak. Bila check out nanti, harga produk tuh akan ditolak siap siap tau.
♡ Dannn yang paling best ialah The Limited Edition Althea Raya Box. Designnya yang simple dan cantik.


Cantikkan Althea Raya Box Limited Edition nih..Cantik dan simple tau. Boleh buat tambah koleksi kotak kat rumah..hehehe..

Korang apa tunggu lagi, jom shopping raya di ALTHEA. Tak rugi pun shopping kat ALTHEA nih tau korang sebab semua produk best best dan berbaloi untuk korang miliki. Rasa tak sabar pula nak shopping Raya di ALTHEA. Jom korang!!

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..