Rabu, 14 Januari 2015

Kulit cantik, bersih dan sihat dengan EPHYRA SKIN BAR

Assalamualaikum....

Alhamdulillah hari nih genap sebulan saya menggunakan Ephyra Skin Bar. Syukur ke hadrat Ilahi kerana memberi saya peluang untuk mencuba satu lagi produk keluaran Ephyra iaitu Ephyra Skin Bar hadiah yang saya dapat sebagai salah seorang pemenang giveaway Epbyra Skin Bar yang dianjurkan oleh blogger Kak Mia.

Tak mahu bebel panjang panjang panjang saya nak cerita dengan korang testimoni yang saya dapat selepas penggunaan Ephyra Skin Bar.



Jerawat mengecut

Bab yang nih memang tak dapat disangkal.  Ephyra Skin Bar hadir saat pencuci muka yang saya guna dah habis. Kebetulan jerawat bermaharajalela di pipi dan dagu sebelah kanan kehadiran Ephyra Skin Bar memang tepat pada masanya tau.  Alhamdulillah jerawat semakin mengecut dan bekas jerawat semakin hilang walaupun tak 100%. Kulit jenis degil takkan lah sekejap sangat hilangkan.


Sebelum menggunakan Ephyra Skin Bar. Nampak tak jerawat bermaharajalela kat pipi kanan saya. Kecil besar kecil besar aje saya tengok.


Selepas menggunakan Ephyra Skin Bar..Jerawat yang tumbuh mengecut dan ada yang hilang. Cuma tinggal bekas aje. Tuh pun makin pudar. Kalau korang perasan kulit muka saya pun pori mengecil dan lubang yang semakin mengecil.

Dua dua gambar di atas no edit edit ye. Saya hanya gunakan kamera depan Note 2 saya...So, nih memang kualiti asal dari kamera Note 2 saya.

Kulit muka lembab

Yang nih saya tak tipu tau. Sehari tiga kali saya akan cuci muka. Waktu pagi, tengahari dan malam. Bila tidur malam selepas cuci muka saya memang tak apply apa apa kat muka.  Esok paginya bila bangun pagi rasa kulit muka moist moist gitu. Licin aje..


Kulit muka saya dah tak kusam dan makin cerah..Saya gunakan kamera depan Note 2 sahaja ya..Takde edit edit..Alhamdulillah eyebag yang teruk juga semakin berkurangan.Syukur..Masa nih muka fresh dari toilet gitu sebab baru lepas cuci dengan Ephyra Skin Bar.

Kulit muka cerah dan tidak kusam

Bila guna Ephyra Skin Bar nih saya perasan kulit muka saya makin cerah dan tak kusam. Sekarang pergi mana mana memang saya pakai celak dan lip balm saja. Alhamdulillah saya bertambah yakin nak berdepan dengan orang ramai.

Ternyata testimini testimoni yang diberikan oleh saya dan juga pengguna pengguna lain bukan palsu atau bak cakap orang "cakap gebang aje lebih". Bukan nak bodek Pn Amiza pengasas Ephyra ataupun menipu. Banyak testimoni yang berkesan diberikan oleh pengguna pengguna produk Ephyra di luar sana...TAK PERCAYA? KORANG GUNA KORANG RASA!!!Ephyra Skin Bar satu untuk semua, semua untuk satu.

Nak cuba supplemen Ephyra dan Ephyra Skin Bar? Jangan segan silu terjah dan hibungi web dan nombor telefon yang tertera...In shaa Allah korang takkan menyesal dengan EPHYRA.....




Official Facebook : https://www.facebook.com/oceanlife2u
Official Instagram : @ephyra2u
Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 (office hours only)



Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.

21 ulasan:

  1. Wahhh bgsnye..kite mmg minum ephyra tp xpakai sabun nie..boleh try nnt..;)

    BalasPadam
  2. bereksan ye untuk akak..
    good luck akak,

    BalasPadam
  3. Hi hi hi☺!! Goodluck hehe. Menjadi kan Ephyra?
    Alhamdulillah kan hiks.
    Qila pun singgah dari GA sama jugak weeee! GOODLUCK to both of us~

    BalasPadam
  4. terbaik :D
    singgah sini, dari GA yang sama, good luck!
    http://www.haneeza.com/2015/01/ephyra-skin-bar-rahsia-jelita.html

    BalasPadam
  5. Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini sebelum 11.59 malam 14 Januari 2015 di

    http://www.mialiana.com/2014/12/giveaway-ephyra-skin-bar-review-ephyra.html.

    Keputusan akan diumumkan pada 20 Januari 2015.

    Gud luck (^_^)

    - Mia Liana -

    BalasPadam
  6. assalamualaikum ummi...semakin berseri n gud luck...;)

    BalasPadam
  7. Wahhh macam best ni kan.. dr ari tu nak try ephyra xtry2 lagi..

    Gudluck kak

    BalasPadam
  8. WAHHHHHHHHH !!!

    makin cantik lah lepas nie,😆😆😆

    http://www.azneyshamsuddin.com/2015/01/official-facebook-httpswww.html

    BalasPadam
  9. nampk jelas perbezaan tue.
    mmg x rugi cuba produk nie.
    bertuah sungguh 50 yang bertuah tue.

    BalasPadam
  10. nampk jelas perbezaan tue.
    mmg x rugi cuba produk nie.
    bertuah sungguh 50 yang bertuah tue.

    BalasPadam

  11. Salam... Tahniah ya....

    http://www.mialiana.com/2015/01/pengumuman-pemenang-giveaway-ephyra.html

    - Mia Liana -

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.