Testimoni Nurraysa Beauty Skincare

STICKY POST 24 HOURS

SPONSORED POST

Assalamualaikum...

Sebelum nih saya dah pernah share dengan korang serba sedikit pasal produk Nurraysa Beauty Skincare yang 100% bahan semulajadi dan ada kelulusan KKM...Alhamdulillah saya terpilih untuk mencuba keberkesanan produk Nurraysa. TERIMA KASIH diucapkan kepada pengasas Nurraysa, Pn Nur Aini Zolkepeli kerana beri saya peluang mencuba skincare beliau..

Sebelum nih saya share apa yang best mengenai Nurraysa Beauty Skincare dan kelebihan setiap satu set 4 in 1....Kali nih saya nak share testimoni Nurraysa Beauty Skincare yang saya dah gunakan selama seminggu...

Sebelum nih saya bagitahu korang yang saya just gunakan sabun muka saja untuk jaga kulit muka saya..Memang takde krim siang krim malam bagai...Tak mustahil lah jerawat tetap jugak tumbuh bermaharajalela dekat muka saya...Bila dah berjerawat of course lah tinggalkan kesan hitam kan...

Saya juga mempunyai kulit muka jenis kombinasi..Ada masa berminyak ada kering...Bila ada masalah nih mestilah nak cari skincare yang sesuai dengan kulit muka kan...Saya juga ada masalah kulit muka kusam dan eye bag yang agak teruk...Kalau korang masih ingat saya pernah share dengan korang testimoni produk yang saya guna. Memang produk tersebut berkesan tetapi bila masuk bulan kedua muka saya jadi merah dan pedih bila gunakan salah satu produk skincare tersebut...Akhirnya, saya buat keputusan berhenti guna skincare tersebut...Baru masalah muka saya okey tau..Kalau tak memang jadi macam udang kena bakar...Alhamdulillah sekarang dah jumpa produk yang sesuai dengan kulit muka saya...Yang penting 100% semulajadi, tiada bahan kimia, dibuat di kilang bertaraf GMP dan ada kelulusan KKM..

Tengok pada gambar atas nih...Sebelah kiri muka saya sehari sebelum guna produk Nurraysa..Jerawat sana sini + eye bag...Sebelah kanan pulak muka saya seminggu (7 hari) lepas guna produk Nurraysa...Masa nih saya hanya menggunakan UV Krim + Celak +Lip Gloss sahaja...Walaupun tak 100% tapi hasil yang saya dapat memang sangat puas hati...Jerawat cepat mengecut dan kesan hitam jerawat semakin pudar...Eye bag pun semakin kurang...In shaa Allah akan pakai secara berterusan untuk dapatkan hasil yang memuaskan...

Bukan saja masalah jerawat dan kesan jerawat dapat di atasi, masalah kulit kusam dan kulit kombinasi juga dapat diselesaikan..Waktu malam sebelum tidur saya akan cuci muka dengan Collagen Soap..Lepas tuh guna Treatment Serum+Miracle Whitening Spray..Esok pagi pagi bangun tidur muka rasa fresh dan moist aje...Waktu siang pula saya guna Collagen Soap+Treatment Serum+UV Krim...

Saya bagitahu korang lagi sekali apa yang ada dalam Set 4 in 1 Nurraysa Beauty Skincare..Set 4 in 1 mempunyai Collagen Soap+Treatment Serum+Miracle Whitening Spray+UV Krim..

So,inilah testimoni saya sendiri selama seminggu gunakan Nurraysa...In shaa Allah akan share dengan korang testimoni selepas sebulan penggunaan Nurraysa...

Berminat nak cuba produk buatan Muslimah dan terbukti berkesan dan selamat ini??Korang bileh terjah fb dan juga website seperti bawah :-



22 comments:

  1. best bila guna produk dan ada respon kan? :)

    BalasPadam
  2. wahh.. boleh try ni..berkesan tu sis :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam..
      sy tokis produk Nurraysa, boleh wassap sy untuk maklumat lanjt =)
      Hafiza 0145072562

      Padam
  3. Wah.. Mmg ternyata serasi dgn kult kak mimi... Alhamdulillah..

    BalasPadam
  4. Memang nampak perbezaannya..moga terus serasi

    BalasPadam
  5. kalau serasi blh teruskn pengunaannya kan

    BalasPadam
  6. memang best bila kulit dah cantik


    Jom ramai ramai makan Minyak Ikan

    BalasPadam
  7. Salam..
    sy tokis produk Nurraysa, boleh wassap sy untuk maklumat lanjt =)
    Hafiza 0145072562

    BalasPadam
  8. Haii... tuan rumah.. tumpang singgah ye..

    nurraysa produk mmg bagusss., dn amat di yakini pelanggan yg mmgunaknnya..
    Bkn shj utk kulit muka, malah seluruh anggota yang berkulit..

    Siapa di sini brminat nk try.. bleh whatapps akk,
    017 7807301.. layanan segera!! ;-)

    BalasPadam
  9. salam..sy stokis nurraysa sangor..bminat sms 0132643039

    BalasPadam
  10. salam..sy stokis nurraysa..boleh sms sy 0132643039

    BalasPadam
  11. Hai sis sye bru guna produk ni,tpi jerawat kt muka sye bnyk yg mula timbul.Itu dianggp sbgai healing process ke? Hrp sis dpt membantu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam mana dengan muka awak skng? Ok x? Masih pakai produk ni?

      Padam
    2. Ye dik itu merupakan healing proses....segala toksin dan kekotoran akan keluar habis...so tak perlu risau

      Padam
  12. Yup itu healing proses jgn risau nnti dia akan hilang btindak balas darioada produk sebelom ni yg awk guna

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum. Betul cakap akak. Sebenarnya bila jerawat keluar dan muka kusam semua lepas pakai Nurraysa, itu semua healing process. Ada yg sekejap dan ada yang lama juga. In shaa Allah tidak terlalu memudaratkan :)


    Kami merupakan agen sah Nurraysa Beauty Skincare kawasan Selangor. Sekarang tengah ada promosi tau. Jom dapatkan produk Nurraysa yang 100% halal dan dijamin selamat dari sebarang bahan kimia yang berbahaya.

    BalasPadam
  14. Assalam ,sya sdri pun guna produk nurraysa ...mmg bagus n berkesan ...sya suka ...baru guna da ketara dlm 3 hari ...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.