Khamis, 10 April 2014

Review produk : Avon Ultra Colour Lipstick

Assalamualaikum...

Dengan rajinnya saya nak review produk Avon iaitu Ultra Colour Lipstick...

Actually saya dapat lipstick nih masa jadi penonton Apa Kata Wanita...Saya memang guna lipstick Avon jugak selain Maybelline.

Lipstick nih didatangkan dengan pelbagai warna yang menarik tau. Macam saya dapat colour Nipe Rose N101. Warna seakan akan coklat tapi bukan coklat. Bila sapu kat bibir saya memang kenalah...Saya suka dengan tekstur lipstick yang smooth dan soft...Warnanya yang tak pekat memang sesuai lah dengan saya yang tak berapa suka lipstick yang terang terang or pekat nih...Saya lebih suka pada warna yang nampak natural.


Yang penting kaler pink tetap ada...hahaaa...


Nipe Rose...Sangat soft,smooth dan yang penting kalernya buat jatuh cinta. Pengsan tigaplohtiga kali bila pakai lipstick nih. Nampak muka natural gitu...Kawan kawan yang berkenan boleh beli kat agen agen Avon..Saya nak habiskan stok nih dulu. Nanti nak beli lagi...

12 ulasan:

  1. niesa ni kalau bab liptstik ni mmg hentam je..haha..xpernah pakai avon..mmg cantik warna tu kak mimi

    BalasPadam
  2. Bile baca entry nie baru sedar yg kite dh lama sebenarnye xmembeli makeup..

    BalasPadam
  3. Okla kalau sesuai dengan Mimi.. Myra suka jugak yg jenis natural, kdg malas nak berlipstik bgai :D

    BalasPadam
  4. Oh ya, hadiah GA lepas insyaAllah esok myra poskan ;D

    BalasPadam
  5. bibir saya tak sesuai guna lipstik avon.bila pakai nnti jadik kering.huhu
    tp warnanya menarik kan.pink colour.

    org kulit sesuai la kan

    BalasPadam
  6. saya dah lama tak merasa belek2 katalog avon tu jadi tak tau apa barang terkini yang best2 dariavon..:p

    BalasPadam
  7. saya jarang pakai lipstik ni
    jenama avon ni pun tak pernah guna
    tapi baca review cam nak try pula =)

    BalasPadam
  8. cantiklah warna ni.. nak try cari jugak ni.. hihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.