Selasa, 18 Mac 2014

Lawatan ke RTM dan jadi penonton Apa Kata Wanita part 4

Lawatan ke RTM dan jadi penonton Apa Kata Wanita part 1
Lawatan ke RTM dan jadi penonton Apa Kata Wanita part 2
Lawatan ke RTM dan jadi penonton Apa Kata Wanita part 3

Sesiapa yang tak sempat baca cerita cerita lepas klik aje link link kat atas ye...

Lepas dah pusing pusing melawat RTM kitorang di bawa ke dewan makan untuk isi perut sebelum rancangan Apa Kata Wanita start...Menu masa tuh bihun goreng, roti jala, kuih karipap, air teh dan air apa entah dah lupa...hihihi..

Masa makan tuh kitorang diberi sampel masker Zarra (dutanya Zamzarina sendiri la) dan fridge magnet Apa Kata Wanita..


Lepas dah makan kitorang terus pergi ke studio Apa Kata Wanita....Dalam studio tuh kitorang diberi penerangan serba sedikit mengenai apa yang perlu dan tak perlu kitorang buat. Untuk pengetahuan korang, di RTM kan sesiapa pun tetamu jemputan tak kiralah sesiapa pun diorang akan panggil tetamu jemputan tuh artis...Sementara tunggu Zamzarina datang kitorang kena berlatih tepuk tangan sekuat hati dan tetamu jemputan kena test suara sehingga krew dekat situ puas hati. Sebutan kena jelas dan terang...Kitorang sempat jugak ambik gambar suasana dalam studio tuh..


Cantik kan set Apa Kata Wanita....


Kek dan cupcakes yang disponsor Avon..Atas cupcakes tuh sampel lipsticks tau...

Masa nih kitorang tengah tunggu Zamzarina datang. Tengah bersiap katanya..Kalau korang nak tahu sepanjang program berlangsung secara live kitorang tak dibenarkan ambik gambar ke video ke...So, saya awal awal dah pesan kat incik hubby dan kawan kawan snap pic dan video kitorang masuk tv..Nanti saya cerita dekat entry lain..Ada sambungan lagi ye..Hehehe tunggu part 5 pulak...

11 ulasan:

  1. bestnya..mak sue rajin join APW ni...FM tu sue pon ada..mak bagi

    BalasPadam
  2. walawei bestnyaaaa.....dapat goodies avon x?

    BalasPadam
  3. Wah..seronokla masuktv.. walaupun cuma penonton je..he he

    BalasPadam
  4. selalu tgok live kat tv je hujung minggu..wah untung la tuan badan ..he..he.. tgok scara live..

    BalasPadam
  5. seronoknya jadi penonton di studio..
    suasana live pasti berbeza berbanding di tv

    BalasPadam
  6. wahhh untunglah kak mimi g studio terus hehee :)

    BalasPadam
  7. seronok juga p tempat gini ye
    tak penah lagi ada peluang =)

    BalasPadam
  8. Dah smpi 4 dan msih ad smbgan....pglman mnarik ni pegi rtm..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.