Lawatan ke RTM dan jadi penonton Apa Kata Wanita part 2

Lawatan ke RTM dan jadi penonton Apa Kata Wanita part 1

Hari nih sambung lagi pasal lawatan ke RTM..Lepas kitorang diberi taklimat oleh Puan Azizah, beliau bawak kitorang pusing ke konti konti radio. Sebelum nak ke konti konti radio Puan Azizah tunjukkan logo RTM dari dulu sampai sekarang tau..



Logo yang 1987 tuh sempat jugaklah kan merasa tengok...hehehe...

Lepas  tuh kitorang terus dibawa ke satu jalan kecik untuk ke konti konti. Sebelum nak ke konti konti tuh kita akan jumpa Auditorium P.Ramlee dulu...


Lepas tuh, kitorang dibawa ke setiap konti yang ada..KL fm, Minnal fm, Muzik fm dan macam macam lagi lah.Tak ingat saya semua konti yang ada...Saya snap satu aje gambar konti. Setiap konti hanya ada seorang atau dua saja DJ yang terdiri daripada pegawai awam Gred B17,27...Konti konti radio nih semua dah canggih dan di control oleh sistem tau. Setiap DJ bertugas 3-4 jam. Konti radio kerajaan nih lagi luas tau dan dibandingkan dengan konti radio  swasta...


Okeylah stop sampai sini dulu. Nanti sambung part kitorang di bawa ke bilik berita TV1..Kang semua saya tepek kat sini panjang berjela pulak...

Ok bai

14 comments:

  1. wahh...buat lawatan ke rtm ye kak..best nya..

    BalasPadam
  2. seronok juga sekali sekala
    pergi tempat gini ye =)

    BalasPadam
  3. Tak pernah masuk RTM lagi, ni firsr time tengok, thanks for sharing.

    BalasPadam
  4. ingat dah mimi ckp hri tu..lepas tu kes kapal terbang tu..terus lupa plk.

    BalasPadam
  5. bestnye..camne blh join tu mimi...hihi

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum kak mie.. wah bestnya... sheila singgah dan klik tabung sini ~~~

    BalasPadam
  7. wah. untung nyer dpt merasa jugak jln2 dalam konti. na jugak

    BalasPadam
  8. wah, dapapat pergi ke RTM...pengalaman yg best

    BalasPadam
  9. mesti besh kan tgk secara live rancangan tu

    BalasPadam
  10. betullah.. logo yang tahun 1987 sempatlah merasa tengok kat tv.. ;)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..