Cheese Cake Leleh

Siapa yang tak meleleh tengok gambar gamabr kat bawah nih jangan angkat tangan..hahaha...Sekarang nih selain daripada buat business jual bedak sejuk Azza, saya jual kek jugak..Tapi COD area berhampiran lah kalau jauh takkan nak pos rosak kek ai buat tau...Penat Senah buat..

Kat bawah nih antara kek cheese leleh yang saya buat..Nih semua orang order..Alhamdulillah..Saya jual pun tak mahal mana..Murah aje..Janji balik modal dan ambik upah buat dan minyak dah kira okey..Alhamdulillah kawan kawan cakap murah...


Yang atas nih kek cheese leleh blueberry...Yang nih makcik saya yang duduk Puchong yang order...


Yang nih plak cheese kek leleh strawberry ex officemate saya yang order...




Yang nih pulak ustaz kat office saya order...Sebenarnya perisa apa pun customer request saya buat aje...Kalau korang tengok cheese parut tuh melimpah saya bubuh kat atas kek..Saya kalau bab makan memang suka guna pendekatan "buat dengan kasih sayang" Saya tak suka nanti customer komplen kek saya macam "kedekut"..

Saya jugak customer dan saya jugak penjual. So, saya tahu apa yang customer nak kan..So customer yang nak cheese lebih tuh tak payah risaulah memang saya akan bubuh cheese banyak..Alhamdulillah kawan kawan yang dah order dengan saya berpuashati..Syukur...Biar untung tak banyak tapi berkat..Saya tak nak ambik untung berkoyan koyan tapi rasa kek ermmmmm.....

22 comments:

  1. urmmm dap nyerrr...mengancam tekak bunda..

    BalasPadam
  2. Bile la berkesempatan nak makan cheese leleh2 nie..sedapnyeee cheese..

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum kak mie, alahaiii kecur air liur. boleh order ke ni? hehehe ~~~

    BalasPadam
  4. mimi boleh geng ngan sue..sue kalo buat pon, kasi banyak2 n penuh2..kadang mak marah, tp jual murah...kikikiki...sebab tu mak kata sue tak pandai menjual..ikkikik

    BalasPadam
  5. Wah... X prnh lagi sbnrnya apa yg dikecohkn ttg kek nih...

    BalasPadam
  6. dapnyer..pos 1 kat timm akak..hehe..

    BalasPadam
  7. Meleleh ailio tgk cheese kek leleh ni. Bestnya dah pandai buat kek. Business kek lah lpas ni mimi ☺

    BalasPadam
  8. Meletop-letop kek ni sekarang...meleleh hati ai dok tengok ni.

    BalasPadam
  9. wah mmg nampak sedap sgt ni... moga terus maju jaya yer !

    BalasPadam
  10. mmg meleleh air liur tgkk...adoi..kt sini fames gila kek cheese meleleh ni kak..tp versi kak mimi yg ada blueberry tu xpernah tgk lak kt sini..nk gak ar cuba wat sendiri nanti..heee

    BalasPadam
  11. terliur pulak dibuatnya..semoga bisnes mimi maju ye :)

    BalasPadam
  12. kalau bley nak bg cust puas ati kan... baru la diaorg akan repeat order...

    BalasPadam
  13. mmg nampak sedap tu.
    betul tu, customer puas hati nti order lagi dan lagi.pastu siap rekemen kat yang len lain kan. rezeki semua tu alhamdulillah.

    BalasPadam
  14. nampak sedap... eh sy pn tinggal kat puchong.. hantar smpi puchong ker?

    BalasPadam
  15. wah..sedap..nanti bolehlah order kat akak..cod je :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..