Isnin, 13 Mei 2013

Testimoni Aura White Beauty Pure L Glutathione + Hydrolyzed Collagen [Part 1]

Assalamualaikum...

Hari nih saya nak sharing dengan kawan kawan testimoni saya sendiri pasal produk yang sekarang tengah meletup letup di pasaran online iaitu Aura White. Entry nih agak panjang, kalau rasa malas nak baca boleh terus klik X ye. TIADAAAA paksaan pun baca blog nih kan...Saya suka nak share dengan sayang sayang semua pasal supplemen supplemen yang saya amalkan....Mana tahu ada yang berminat kan kan....Sharing is caring kan..

Untuk pengetahuan sayang sayang semua, dulu saya takde kesedaran pun nak jaga kesihatan dan kecantikan dalaman nih. Bagi saya kalau dah sakit nak buat macam mana kan...Tapiiii...Bila satu hari tuh saya diuji dengan tahap kesihatan yang merundum dan sekaligus bagi kesan pada penampilan saya, baru terhegeh hegeh nak sedar kan...

Kesedaran yang timbul since last year....So, bila keluar produk Aura White nih saya terus nak cuba selepas tengok testimoni pengguna pengguna yang lain. Tujuan utama saya guna bukan sebab nak putih tau...Bukan...Tujuan utama saya guna sebab saya ada masalah muka nampak kusam, tona kulit tak sekata, mudah letih, resdung, sembelit, selulit kat paha (terbongkar rahsia saya sudah bha), jeragat 2, 3 ketui kat muka, bekas jerawat, eyebag yang sangat teruk okeh (macam sun*** bol***), rambut gugur dan sewaktu dengannyaaaa. Dan yang paling penting saya tak nak pakai mekap lagi lah. Tempek patplohlima inci bedak kat muka sebab nak tutup cela cela kat muka saya nih. Rimas tau sebenarnya bila muka bertempek mekap nih. Sumpah demi Allah saya tak suka bermekap sebenarnya. Lebih selesa dengan natural beauty...

Korang perasan tak bila mekap, kompom kat bahagian tepi tudung tuh melekat bedak kan...kotor tudung.tuh yang saya tak suka...Tapi since guna Aura White nih saya dah tak payah nak tempek bedak ke mekap ke kat muka nak bagi nampak cantik. Alhamdulillah, officemates dah tegur perubahan pada saya...Muka nampak cerah, muka tak kusam lagi. Yang paling best hari hari saya mesti nak membuang sisa kumbahan...kohkohkoh...

Dulu, saya takut nak membuang sebab masalah sembelit yang saya alami. Bayangkan kalau tak buang 2, 3 hari kompom la...Paham paham sendiri...Tak sanggup nak bayangkan memek muka yang macam macam menahan sakit dan seksa membuang...Sekarang semua tuh dah takde. Relaks je bila membuang...hahahaha...Saya suka saya suka....

Pastu kan masalah selulit kat kedua dua peha saya dah hilang. Punyalah mandi hari hari duk sental badan boleh daku tak perasan selulit kat peha dah hilang. Sengal tak sengal kan....Bila one day tuh saya mandi, saya baru terperasan. Apa lagi suka lah kan...terkinja kinja sebab happy. Nampak tak keseronokkan saya kat situ....Dan yang best rambut pun dah kurang gugur tau...kalau dulu bersepah rambut kat lantai...eeeuuuwwww....Sekarang dah kurang. InsyaAllah after this takde lagi...hehehe...

Jeragat dan bekas jerawat semakin kurang...dan yang penting eyebag dah kurang tau tau...kohkohkoh (*____^).Badan pun dah tak letih tau..bersemangat nak buat kerja tau. Berapa banyak tau daaaa...hehehe.. Resdung lagilah dah takde...Dulu pagi pagi lepas bersin kompom akan keluar lelehan kat hidung (betapa seriusnya resdung dahku ketika itu).. sekarang kalau bersin pun tak keluar dah lelehan atau sinus kat hidunggg..Saya sukeeee..ngeeee....

Haa...nih lah serba sedikit testimoni saya tentang produk Aura White...Penat dah menaip panjang panjang.. Takut korang bosan nak baca...Bukan nak bodek ke kipas ke apa ke tapi this is te truth....Saya sendiri yang guna saya sendiri dapat rasa kesannya... hajat saya guna produk nih sebab nak atasi masalah yang saya hadapi selama nih. Bila masalah masalah tuh semakin berkurang, memang happy sangat sangat. Gila ngko tak suka dengan perubahan positif nih....hahahaha...Bila kulit semakin cerah tuh kira satu bonus lah kan walaupun bukan keutamaan sebab dahku pun memang dah cerah tapi taklah secerah Adira Af tuh hah...Cerah sawo matang jer....

Cara pengambilan pun minum sehari dua kali di minum sebanyak 120ml. Minum seelok eloknya masa perut tengah kosong. Minum sebelum sarapan dan selepas makan malam. Yang paling penting banyakkan minum air suam...3 liter hingga 5 liter....

So, ada sesiapa yang berminat nak dapatkan Aura White nih...Boleh sms/wassup/call saya di 0136739484 atau email jer kat mimiazirah84@gmail.com.....

Tunggu next entry saya testimoni pasal supplemen El Marino Blanc pulak....Tunggu tauuu..Next next entry saya tempek gambar testimoni jer...Tungguuuuu....

12 ulasan:

  1. assalamualaikum kak mie, alhamdullilah dah pandai menjaga. bagus2, nanti suami pn sygggg. heee teuskan testimoni. kut2 la sheila pulak berkenan nak guna ke. huewhuew :D
    selamat hari ibu kak mie... ♥

    BalasPadam
  2. ye ke mimi.. mmg dok planning2 nak membeli tapi masih dok ragu2 lagi takut jd macam produk tabitha tu... oo so kesimpulan dia bkn untuk putih aje ekk.. utk kesihatan dalam jugak.. thanks sharing yer..

    BalasPadam
  3. bgus gak hasilnya ea..

    insyaALLAH nanti yui pon nak trylah..

    =)

    BalasPadam
  4. kak ina baca entry ni dr awai, dlm hati duk terpikir, hujung entry mesti ada gambar mimie.. tp xda.. ltk la.. hihii

    btw, adik kak ina pun guna.. tp xtau la berkesan or x... xtanya plak :)

    kak ina guna maixara

    BalasPadam
  5. Adk ipr minum..mcm nak try gak amk produk nie..

    BalasPadam
  6. Nape pjual ckp 1jar thn 1bln,tp rmai pguna kta cuma thn 1jar tuk dkt 2mggu,pelik la.nk cuba pn risau.kang xsempat tggu gaji dh habeeh..huhu

    BalasPadam
  7. salam ,saya dapat maklumat aurawhite tak halal betul ke?

    BalasPadam
  8. Boleh ke aurawhite menghilangkan stretch marks di badan akibat bertambah berat bdan n boleh tak hilangkan parut hitam kesan gigitan nyamuk di badan?

    BalasPadam
  9. I PON GUNA AURAWHITE ALHAMDULILLAH BAIKK N KULIT MAKIN SIHAT...
    BELI NGAN KWN RM 110 JER .. MURAH INCLUDE POSTAGE ..SSAPA BERMINAT WS JER DYE 01152897268

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.