Jom shopping di KZNabihah

Petang tadi saya ada pos entry pasal kami tiga beradik...Saya terima komen daripada blogger Coklateyes....Dia suka kaler baju yang saya pakai. Dia tanya saya beli atau buat?

So saya jawab kat entry nih...Untuk pengetahuan Innanie, baju yang pakai tuh akak beli thru online...Setakat nih akak dah ada tiga koleksi dress yang akak beli dari blogshop yang sama. Material kain yang digunakan sangat best dan design pun memang puas hati....Harga memang berpatutan...

Rasanya ramai dah tahu pasal blogshop nih...Kalau nak beli baju raya ke baju buat pegi kenduri ke korang boleh lah shopping kat KZNabihah.

P/S* Innanie leh tengok entry pasal majlis perkahwinan adik akak bulan Mac..Kat entry tuh akak pakai dress dan skirt dari KZNabihah jugak.

2 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.