Aura White Beauty Pure L-Glutathione + Hydrolyzed Collagen 900000mg

Assalamualaikum....

Alhamdulillah sekarang saya nih melangkah setapak lagi untuk terus maju dalam hidup...Sekarang saya cuba belajar setapak demi setapak dalam bidang perniagaan. Saya mula dari bawah. Saya sekarang jadi agen dropship...Agen dropship untuk produk Aura White dan Figure Up....Sebagai permulaan, saya up entry pasal Aura White dulu ye...

Aura White berwajah baru

Dengan Formulasi Lebih Hebat ....
Aura White Produk Anti Penuaan dan Pencerahan Berinovatif

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ? 

Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !!!

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.

Sains Kecantikan Semulajadi.

UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA, TIDAK BERMAYA, JERAWAT, 
MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.


Produk Aura White ini adalah produk minuman inovasi terkini untuk PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 5 STEM SEL DARI TOMATO, EPAL, SNOW LOTUS, RASBERRY & ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!

Minuman Aura White inovasi kecantikan dari teknologi Jepun yang mempunyai campuran bahan sesuai untuk kulit asia 

Minuman ini bukan sahaja memberi kulit kita putih dan gebu malah memberi kesihatan dalaman di dalam badan kita. 

Jika kita hanya mengunakan produk kecantikkan untuk luaran tetapi tidak mengambil minuman kesihatan untuk dalaman tidak ada guna, mungkin disebabkan keletihan juga merupakan salah satu punca yang menyebabkan kulit muka dan badan kusam, berjeragat dan tidak bermaya disamping faktor kekurangan collagen.

Kepada yang mempunyai masalah keguguran rambut atau kerosakkan rambut, di syorkan ambil minuman AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+VITAMIN C+HYALURONIC ACID+TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC . Ia bukan sahaja memberi rambut anda sihat malah kulit akan jadi putih dan gebu. 

Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...

Aura White mempunyai kesan yang menakjubkan setelah anda mengamalkan minuman ini kelebihan yang anda akan dapat nanti ialah :-

a) 50% pencerahan ketara dalam masa 1-2 minggu
b) Pemulihan kulit yang rosak & bermasalah spt Jeragat, Jerawat, kulit kusam , kulit kering dan kasar.
c) Rambut lebih sihat ,halus & bersinar
d) Mengurangkan kedutan & garis halus
e) Melambatkan proses penuaan
f) Mengatasi masalah sembelit
g) Mengurangkan sakit sendi
h) Meningkatkan tenaga & lebih aktif
i) Mengurangkan rekahan kaki
j) Menguatkan otot, kuku dan tulang
k) Mengandungi nutrien yang tinggi sesuai bagi ibu mengandung & yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik dan sihat
Itu antara kelebihan yang ada didalam Aura White dengan hanya RM150.00 anda akan dapat semua kelebihan seperti dia atas .

Lelaki boleh minum tak? Jawapannya Yes.... boleh sekali !!!

Dengan Formulasi Lebih Hebat ....
Aura White Produk Anti Penuaan dan Pencerahan Berinovatif

KEBAIKAN AURA WHITE: 

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan
2) Anda dapat merasai kesan dalam 10 hari
3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat di dunia
4) Merawat serta mencegah jerawat
5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
6) Mengecilkan liang roma
7) Merawat Enzema dan Prorisis
8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut 
11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
13) Mencegah kerosakan KOLAGEN
14) Meningkatkan daya ketahanan badan 
15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16) Melindungi daripada sinaran UA-B
17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut
18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
19) Membantu Menyahtoksik dan pencemaran di dalam tubuh 
dan menghasilkan kulit lebih cerah

Antara beberapa testimoni yang mengamalkan Aura White....






Ada sesiapa yang berminat nak cuba Aura White? Bukan setakat cantik luaran tau tapi cantik dalaman jugak...Kalau badan yang tak banyak toksin insyaAllah kesan memang cepat tapi kalau badan banyak toksin makan masa sikit lah...Aura White nih mula mula akan DETOX kan badan korang...Keluarkan semua toksin yang degil sangat dalam badan korang tuh...huhuhu

Berminat boleh pm/wassup saya di 013-6739484 atau email saya di mimiazirah84@gmail.com....

Harga : RM 150.00 (Sem) / RM 160.00 (Sabah dan Sarawak)

UPDATE 23/09/2013 : FREE POSTAGE + FREE GIFT


           

35 comments:

  1. Moga brjaya.dlm bisnes..sy dh beli dh produk ni tp minum skali je sbb tgh.preggy kn,tekak ni xleh trima lg...huhu...teringin nk tgk kesan dia...

    BalasPadam
  2. Ramai betul orang minum aura white sekarang ni... kawan-kawan ofis pun ramai yang minum

    BalasPadam
  3. moga sukses..hehe..

    mmg nak cube tp tunggu dulu laaa..kang silap2 skali ngan baby dlm perut nie kang putih melepak..heheh

    BalasPadam
  4. wah menarik
    semoga terus maju dik ! ;)

    BalasPadam
  5. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    BalasPadam
  6. gud luck....
    smoga bisness terus sukses ya

    BalasPadam
  7. gud luck dik ! ...
    aura nie dah banyak org up entry pasalnyee ;)

    BalasPadam
  8. Akakkkk !!
    Lama gilee eiqa tak singgah sini oo..
    Baru siang tadi kawan eiqa dok cakap pasal Aura White nie, dia teringin nak pakai.

    BalasPadam
  9. skrg nie aurawhite ngan shaklee bersaing...persaingan yg sihat...

    BalasPadam
  10. wah dah femes pla aura white ni hihi

    jom join contest sha
    http://www.opzzpinky.my/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html

    tima kasih :)

    BalasPadam
  11. JOM JOIN SEGMEN PERTAMA SAYA : http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-pilihan-saya-by-als.html

    BalasPadam
  12. tahniah kak. moga maju dalam bisness..

    BalasPadam
  13. moga berjaya dgn bisnes ye kak mimie :)

    BalasPadam
  14. tag pink ummi

    http://pavlovastrawberry.blogspot.com/2013/05/my-first-giveaway.html

    BalasPadam
  15. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    BalasPadam
  16. produk yg sgt hottt skrg ni hehehe..dah tgk muka customer yg makan, mmg nampak beza ;)

    BalasPadam
  17. Akak.. sy nak..! tapi.. tunggu duit gaji masuk dlu baru sy mesej via phone ea.. wassup xde laaa!!

    #eh da lama x singgah cni.. salam hari rabu.. :)

    BalasPadam
  18. mhal tp bagus.. nak cuba tp kumpul dulu duit.. oleh tahan berapa lama satu botol tu

    BalasPadam
  19. Boleh ke minum esp shaklee + aurawhite ni skali sbgsi milk booster...ade kesan x?

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.