Sabtu, 9 Februari 2013

Bakal terbit Mac 2013....tak sabar nak grab!!


SINOPSIS :

Berkawan sejak kecil, Adrian dan Puteri Sara Ibrani berkongsi segala suka dan duka. Puteri Sara, gadis yang kuat merajuk namun Adrian ada cara terbaik untuk memujuk. Hadiahkan bunga tulip… seluruh hati Puteri Sara cepat saja cair!

Mereka hanya saying-menyayangi. Istilah cinta tidak terpahat dalam sanubari. 
Namun bohonglah kalau tidak ada sekelumit cinta!

Dalam geram menunggu luahan Adrian, Puteri Sara ingin mencapai satu impian. Dia ingin pulang ke Malaysia, merungkai rahsia yang dipendam oleh papanya selama 21 tahun. Dia perlukan pertolongan Adrian untuk meyakinkan papanya yang dia sudah cukup dewasa untuk pulang ke kampung halaman.

Adrian resah. Perlukah dia melepaskan gadis yang dicintai itu pergi meninggalkannya?
Sudah cukup kuatkah dia untuk berhadapan dengan papa Puteri Sara agar melepaskan anak gadisnya pulang ke Malaysia? Dia juga punya nekad. Dia mesti sampaikan kata-kata ini kepada Puteri Sara:

Ich Liebe Dich…! (Aku Cinta Kamu...!)

Nih yang tak sabar nak beli nih.....Tapak tangan nih dah gatal nak kuar duit beli novel baru..hehehe

11 ulasan:

  1. Salam pagi Mimi..

    Baru dapt masuk blog Mimi, hari tu ummi tak dapat masuklah Mimi.

    Hehe..peminat novel rupanya, selamat membaca.

    BalasPadam
  2. nasib baik sy bukan kaki novel. hihi..

    BalasPadam
  3. tadi pun ada terbaca satu review novel dari blog on novel yang bakal nak keluar bulan Mac... tajuk dia "Abah, Adik Nak Kahwin!" x silap...tu pun macam best jugak...yang ni pun macam best jugak... hu hu hu... cam banyak jer novel yang nak disambar ni...

    BalasPadam
  4. Novel baru kah ini...
    lya pon suka baca novel

    BalasPadam
  5. akak mmg suka baca novel ka? sinopis pun best hehe

    jemput join http://www.opzzpinky.my/2013/02/segmen-tambah-bloglist-by-sharina.html

    BalasPadam
  6. erm... cam besh je... i pun kaki novel jugeks... hihi...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.