Isnin, 21 Januari 2013

Earning CPUV U Mobile tiba tiba kosong

Pagi tadi dan kali terakhir saya check pukul 4.30 petang earning U Mobile saya ada. Tadi saya bukak akaun Nuffnang, nak check UV blog. Entah macam mana tergerak hati nak check CPUV/BE....Terkejut saya tau...Earning U Mobile saya yang dah cecah dua angka tiba tiba hilang dan jadi kosong....

CTR Bonus langsung tak appear dan CTR pulak jadi 0.00%....Tapi iklan U Mobile still on going....Sehingga pukul 4.30 petang lah...Lepas tuh terus appear iklan lain....




Huhuhu...sangat sadis di situ.. Ke sistem Nuffnang nih problem erk....Masalah nih sama macam masalah yang dihadapi beberapa blogger sebelum nih seperti Kak Ina....

Nota kaki* InsyaALLAH ada rezeki tak ke mana.

10 ulasan:

  1. Samalah kita...td pg cek...earning U Mobile dah jd kosong....huhu

    BalasPadam
  2. kira ok la ada juga..dq xpernah dapat pon cpuv nih tau..hihii

    BalasPadam
  3. minggu lepas pun k.izan jadi camni. jadi separuh dari amaun yg asal. nuffnang ni pun kekadang pening.

    BalasPadam
  4. Tak pernah lagi dapat, jadi tak tahu kenapa. Mungkin sistem dia kot.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.