Makan makan @ Pizza Hut Seremban Parade

ENTRY AUTO PUBLISH

Cerita hari Jumaat lepas....Time nih saya sakit perut lagi tapi kurang sikitlah...Bila sakit perut dan perut kosong tuh tekak pun mula lah jadi jahat kan. Macam macam saya demand nak makan tau. Siap kirim kat oofficemates belikan Zinger Double Down yang set tuh. Sekali saya kecewa tak dapat makan sebab kepci takde air...aptb...

Disebabkan hari Jumaat waktu rehat panjang, officemate saya ajak pergi makan Pizza. Saya on ajelah kan....Lagipun dah lama tak makan Pizza...Sakitlah nak menyungkal kepci je kan.....Tukar selera pulak...


Same drink wif my officemate ~ Milo Ice


First time try makan nih...Seafood Lasagna...Masa makan nih melepur mulut saya tau..Ingatkan dah suam suam kuku sekali makan hamek ngko!!!Panas gila...bayangkanlah bila makanan panas dalam mulut lepas tuh mulut dah melepur takkan korang nak keluarkan balik depan orang kan? SO annoying kan? Tapi seafood lasagna nih memang superb!!


Cheesy Pizza yang kitorang pilih..Regular size....Memang sedap...

Walaupun hajat hati nak makan Zinger Double Down tapi makan pizza pun okey jugaklah kan....Nak tunaikan permintaan officemate yang terhengen nak makan....

Nota kaki* Walaupun hari nih hari bekerja, saya tetap cuti. Hari Jumaat baru start kerja balik....Mood cuti cuti Malaysia...

16 comments:

  1. done says...oh ya sya x suka makan pizza..hehe

    BalasPadam
  2. Terliur tengok Seafood Lasagna..
    Hahaa mesti sakit gilee kan lidah.. :D
    eiqa pernah rasa..haha

    BalasPadam
  3. Terliur tengok Seafood Lasagna..
    Hahaa mesti sakit gilee kan lidah.. :D
    eiqa pernah rasa..haha

    BalasPadam
  4. sedap nye tgk Cheesy Pizza tuh terliurrr saya :p

    BalasPadam
  5. ayut mkn smlm Double Zinger...hihihi ;) nk mkn pizza pulak pasni!

    BalasPadam
  6. Wahh, sedapnya makan pizza. :D Selamat bercuti akak! Saya tengah kerja ni. Hehe. :)

    BalasPadam
  7. sedapnya..2-2nya sekali...
    terliur sis bila tgk..dh la perut tgh nynyi2 ni..hehe

    BalasPadam
  8. uishhhhh pizza....xmenahan betoi tgk...sedappppp hikss

    BalasPadam
  9. dpt bygkan mcm mana rasa mkanan panas dlm mulut..haha mata pun berair

    BalasPadam
  10. adehhh... mkn pns2 mmg sedap. sedap la sgt.

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  12. Hello, i think that i saw you vіsited my blog ѕo i came to “гeturn the fаvor”.

    I am attempting to find things to enhance my wеbsite!

    I suрpose its ok to use a feω оf yοur іdeas!
    !

    My blog :: payday loans

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.