Isnin, 12 November 2012

Family Day ~ Pulau Pangkor ( Last Part)

Assalamualaikum...

Akhirnya, tiba sudah ke penghujung cerita Pulau Pangkor saya...Saya pun naik jenuh nak taip entry pasal Pulau Pangkor...hehehe....

Last day kitorang kat sini, takde apa aktiviti yang kitorang buat. Pagi pagi hujan dah turun....Kitorang bertolak balik jam 1.30 petang...Sampai kat Jeti Pangkor, kitorang berkumpul untuk taklimat ringkas. Pukul 2.00 petang dah naik feri. Sampai jeti Marina Bay pukul 2.15 petang. Sebelum sampai Seremban kitorang singgah ke Pekan Lumut. Kat sini takde pun saya buat. Just snap gambar Aina dan Auni main main.....


Pose cucuk pipi istimewa daripada Auni untuk auntie2 kat luar sana...hehehe...Masa nih saya snap gambar Auni dekat Jeti Pangkor tengah tunggu kawan kawan yang belum sampai lagi....


Satu satunya gambar yang membuktikan saya akhirnya sampai sini sekian lamanya saya tak jejak kaki ke sini. Dulu saya duduk Lumut tau. Al maklum ajelah kan anak Navy. Tuh yang rasa mimpi dalam mimpi aje bila dah pijak kaki kat Lumut nih...





Seronok aje tengok dua beradik nih main kejar kejar....Macam nak join sekali tapi siapa pulak nak snap gambar kitorang kan...Yang lain dah berterbangan sana sini tak tahu ke mana...

Kitorang sampai perkarangan BAKA (Seremban) pukul 11.35 malam. Mengantuk gila wei...Saya drive pun slow aje sebab dah malam kan....

Nota kaki* Lega cerita pasal Family Day dah selesai.....Naik lenguh jari nih taip entry...

16 ulasan:

  1. kite dah pernah jejaki kan kaki di sini,.yeahhh

    BalasPadam
  2. mcm kembar je dua beradik ni. hehehe. comel!

    BalasPadam
  3. seronoknye family day jauh2....mesti byk kenangan manis kan

    BalasPadam
  4. hehe..itulah kan kalau cerita pasal holiday ni mesti rasa nak cerita satu persatu n n3 bersambung2..pastu jenuh nak menaip n3 bersambung2 ni..eija ni selalunya kalau n3 bersambung selalu x abis cerita..hehee..

    comel aina & auni sedondon..:)

    BalasPadam
  5. wah best pi pangkor kita dh tertinggal byk episod dh ni.....

    BalasPadam
  6. hihihi..mmg kat sini jela bukti ye klu sesape dh pegi ke lumut tu..hahaha :D

    BalasPadam
  7. as salam

    cantik jugak pulau ni yea..tingin nak gi..rasa nak jelajah satu Malaysia ni :)

    BalasPadam
  8. ooo mimi dulu duk lumut upenya... br tau :-)

    BalasPadam
  9. kenangan yang terpahat diingatan...best tgk 2 beradik ni..dah macam kembar

    BalasPadam
  10. Dulu masa adik stay Lumut memang kerap ke situ, sekarang dia dah pindah ke Lgkawai, lambat la kot nak jejak Lumut kembali :D

    BalasPadam
  11. tingat lumut..dulu ptg2 ker malam2 selalu gak lepak kt situ dgn husband hikhik

    BalasPadam
  12. ceria jer diorang hehee..sernok jd zaman dorg nih :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.