Khamis, 4 Oktober 2012

Kerana Adam dan Hawa

Assalamualaikum...

Permulaan entry untuk hari ini.......Rasanya kawan kawan ada yang mengikuti cerita Adam dan Hawa masa mula mula ditayangkan di Channel 134 HD....Ada jugak yang sanggup beli novel Adam dan Hawa....

PU lak hari nih sedang bertungkus lumus mendownload video cerita Adam dan Hawa....Baru hari nih berkesempatan mengikuti cerita nih. Novel Adam dan Hawa PU dah pernha baca. Pinjam kawan punya tapi memandangkan Aisya Sofea merupakan salah seorang daripada penulis novel kegemaran PU, so, makanya novel nih PU akan dapatkan jugak buat koleksi.

Novel novel kat rumah pun dah terlalu banyak. Kena beli almari besar sikit. Kat rumah PU cuma ada almari separas pinggang takde pintu...Almari nih dah penuh dengan novel novel dan buku buku ilmiah. Semua tuh PU punya...Sekarang almari tuh dah penuh...Dalam kepala dah mencongak congak nak beli yang besar dan tinggi....Senang sikit nak tambah koleksi pembacaan PU kan.....

So, nanti bila dah selesai download semua video Adam dan Hawa, PU baru update entry baru....Rumah kawan kawan PU dah terjah dan tinggal jejak pagi tadi. Nanti nak BW ke blog blog baru pulak....

8 ulasan:

  1. mak tang kat sini pon sebok dok ikut jugak

    BalasPadam
  2. dya pn layan gak cte ni..baru kuo x sempat nk tgk..sibuk dgn mjlis kn..dh lama2 bru dpt tgk..skg dh x miss pn..

    BalasPadam
  3. k.izan tak tgk pun adam hawa. tak rajin nak download...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.